IMATI VIŠE DECE JE STVAR TRENUTKA! Voditeljka Danijela Dimitrovski OTKRILA tajnu USPEŠNOG BRAKA!

Autor:

Zabava

26.01.2021

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako je važno da svako ima neki svoj mir

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Danijela Dimitrovska

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je bio u bolnici zbog upale pluća, a njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, sada je progovorila o ovom teškom periodu.

- Ja na ovo što se dešava i nama i celom svetu gledam kao na jednu lekciju, tako je i u našem slučaju bila lekcija, pa kako je ko protumači, to ćemo videti u budućnosti. Prosto posledica nema, kada dođe lekcija, nešto naučite i to znači da bude samo lepo i da idete ka boljem - rekla je Danijela u emisiji "Premijera".

RepublikaFoto: Promo foto
Danijela Dimitrovska

Manekenka je potom otkrila šta je za nju formula uspešnog braka.

- Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan, a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri - rekla je Danijela.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

 

Ognjen i Danijela imaju sina Matiju, a manekenka ističe da naslednika puštaju da izgradi sopstveni karakte, te da uživaju u svakoj njegovoj emociji.

 

- Mi ga puštamo da ispolji sve svoje emocije, to je jako važno za izgradnju karaktera, i bilo koje osobe, ne treba sputavati decu ni kad su ljuti, besni, tužni. Treba negovati njihova osećanja i njihovu individualnost i biti im podrška, tako da na taj način uživamo, ne borimo se protiv toga. Imati više dece je stvar trenutka i stvar mnogih okolnosti, ukoliko se to bude desilo jednog dana, mi ćemo se radovati tome - iskrena je bila manekenka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

26.01.2021 20:31

"Jako je važno da svako ima neki svoj mir, svako svoj svet, svoj posao, jer je u braku važno individualno biti zadovoljan, a opet važno je održati i to da bar jednom nedeljno budemo svi na okupu, jer je takvo vreme da ne možemo da živimo kao u vreme naših roditelja i da svi zajedno ručamo u tri." VAŽNO JE BITI ZADOVOLJEN!?

Odgovori 0 12
Čavka

26.01.2021 20:50

Tajna uspešnog braka je u slobodi. Svako radi šta hoće a samo vikendom su zajedno.