S Tamarom u akciji" više nećemo gledati na RTS! Voditeljka napušta javni servis, evo koja je SLEDEĆA DESTINACIJA!

Autor:

Zabava

26.01.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Tamara Grujić navodno daje otkaz na RTS-u

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal
Tamara Grujić

Jedna od najomiljenijih srpskih voditeljki Tamara Grujić, navodno napušta RTS.

Trasfer na drugu televiziju navodno će se dogoditi na kraju sezone, a kanal na kojem ćemo ubuduće, navodno, moći da gledamo emisiju "S Tamarom u akciji" je Prva TV.

Tamara je 11. januara otišla kod direktora RTS Dragana Bujoševića i obavestila ga da svoj projekat prenosi na TV Prva", rekao je neimenovani izvor i otkrio razlog zbog kojeg voditeljka napušta Javni servis.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tamara Grujić

Jedan od razloga za njen odlazak su sponzori. Javni servis u sat vremena programa može da ima šest minuta reklama. Komercijalnim televizijama, s druge strane, u istom terminu je dozvoljeno duplo više reklama. Tamara će poštovati ugovor s RTS i ostaće tamo do kraja ove sezone, a 11. sezonu planira da otpočne na TV Prva prenosi Informer. 

 

S Prve televizije "nisu mogli da komentarišu ništa o potencijalnom transferu", dok je Tamra rekla "I dalje sam ugovorom vezana za RTS i tu ostajem do daljeg".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading