Ceca otkrila tajnu svog velikog hita: Dino zbog rata nije pevao o Beogradu

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

26.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović, koja od nedavno uživa u ljubavi s devet godina mlađim dečkom Bogdanom Srejovićem, kroz karijeru je imala brojne hitove, te je progovorila kako je došla do jednog od najvećih, a to je pesma "Beograd", koju njena publika obožava.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ceca Ražnatović i Dino Merlin

Iako je poznato da joj je Dino Merlin poklonio ovu numeru, pesma krije još jednu tajnu - da je zapravo osmišljena kao duet, međutim, zbog ratnih dešavanja, bosanski kantautor nije mogao da je otpeva.

- Namenski je za mene uradio pesmu "Zaboravi", a onda mi je rekao da ima za mene jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet. Ali pošto je tada bio rat i on nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi tu pesmu - otkrila je Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dino Merlin
Dino Merlin

Merlin je takođe javno govorio o tome da je autor pesme "Beograd" i da je numeru napisao jer je u ovom gradu proveo divne trenutke. Beograd je s vremenom postao nezvanična himna glavnog grada Srbije. Ceca je snimila i spot, a kadrovi su snimljeni na stadionu FK "Obilić", koji je tada bio u vlasništvu Cecinog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading