MOLIM TE, NAPUSTI EMISIJU! Simonida Milojković ŠOKIRALA Sanju Marinković rečima, voditeljka je PREKINULA i uputila OVE REČI!

Autor:

Zabava

25.01.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa?

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Marinković

Simonida Milojković govorila je o razvodu, a ono što je iznela kao svoj stav na tu temu se nimalo nije dopalo voditeljki, te je odmah reagovala.

- Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz 'second hand' radnje- započela je Simonida svoje izlaganje, a Sanja Marinković koja je takođe nedavno priznala da je okončala svoj brak, odmah se pobunila.

-To nije lepo, kako to? Ko sebe tako doživljava?-pričala je voditeljka.

-Svi smo već polovni, iznošeni, negde je pocepano, fali ti neko dugme, a očekuješ da partner bude savršen... Pa, ne može, brate mili! -  objasnila je Simonida, što je zaprepastilo Sanju.

Foto: instagram.com/simonida.milojkovic
Simonida Milojković 

- Molim te, napusti emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju... Šalim se - , našalila se Sanja, koja je potom pružila priliku Simonidi da dovrši svoju misao i objasni zbog čega ima takav stav.

 

Ne, stvarno treba da budemo realne. Očekujemo da partner bude savršen, a ni same nismo savršene-, priznaje Simonida u emisiji "Magazin IN".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ermina

25.01.2021 14:33

Sanja Marinković promoviše razvode i raspuštenice.