To mi je remetilo svakodnevni život: Marijana Mićić otkrila zašto je odlučila da ode kod psihologa!

Autor:

Zabava

22.01.2021

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest glumice nikoga nije ostavila ravnodušnim!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marijana Mićić

Glumica i voditeljka Marijana Mićić je javna ličnost koja retko govori o privatnom životu, a nedavno je otkrila da redovno posećuje psihoterapeute zbog strahova koje ime.

Ona se gostujući u jednoj emisiji dotakla te teme, te je istakla koliko joj je to zapravo pomoglo.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Marijana Mićić

- Ja sam susret sa pshilozima, psihoterapeutima i psihijatrima imala još odavno, možda prvi put pred kraj osnovne ili početkom srednje škole. Majka me je vodila, ja sam imala želju da sa nekim razgovaram i to je kod nas bilo normalno. Išla sam, pa nisam išla, i nikad nisam odlučila da mi to bude terapija koja će duže da traje. Ali onda u jednom trenutku pre jedno šest, sedam godina, kada je ta aneksioznost počela da mi remeti svakodnevni život, tada sam odlučila da idem na terapiju i da pokušam da to izlečim. Kao svaku drugu bolest, mislim da tako i glavu možemo da izlečimo. Išla sam i stvarno mi je mnogo pomogla psihoterapija, meni je to najviše prijalo - navela je glumica u u jednoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ethan Hunt

23.01.2021 08:55

A sto ti se vidi dupe i sve dole dok sedis u studiju? To mora tako, a? Provokativno?