Zaljubljen do ušiju! RAĐEN ponovo u vezi sa PEVAČICOM

Autor: Republika.rs

Zabava

21.01.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da odoli!

RepublikaFoto: instagram.com
Nikola Rađen

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen ponovo je zaljubljen i to ponovo u pevačicu. 

Prvi put nakon razvoda od pevačice Ane Kokić, s kojom je bio deset godina u braku, Nikola  je zaljubljen u  mladu i atraktivnu pevačicu  Milica Ristić, piše Blic.

Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - ističe izvor za pomenuti mediji.

Nikola i Milica se još nisu oglasili povodom ovih navoda.

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading