Neda Ukraden optužila roditelje silovanih devojaka: Kako niste videli patnju svoje dece!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

22.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je javnost ostala zgrožena posle priznanja glumice Milene Radulović da ju je Mika Aleksić silovao kada je imala samo 17 godina, brojne poznate ličnosti dale su joj podršku.

RepublikaFoto: youtube.com/ Novo jutro - Dea i Sarapa
Neda Ukraden

Među njima je i pevačica Neda Ukraden, koja je prvo pohvalila hrabrost zlostavljanih devojaka da istupe u javnost, a zatim je sramno optužila njihove roditelje što nisu primetili šta se dešava.

- Obraćam se roditeljima zlostavljane dece - da li je moguće da niste videli u očima svoje dece suze, patnju, nesreću, očaj i poniženje? Bespomoćnost posle časova s nekim koga plaćate, a on uništava radost, samopouzdanje i normalan psihički razvoj vašeg deteta? Da li je želja da vam dete bude glumica ili glumac jača od poimanja o tome šta sve proživljavaju i šta se stvarno dešavalo na tim horor treninzima - rekla je Neda za Telegraf i dodala:

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Neda Ukraden

- I najzad, sad sam shvatila zašto je žena u našim filmovima uglavnom (čast izuzecima) tretirana ili kao ružna jadnica ili kao domaćica koja rađa decu, a koju muž vara. Žena se predstavlja kao kurva koju baja puni lovom, šamarima i prahom! Sve je to zbog toga što scenarije pišu i režiraju upravo razne kreativne psihopate! Bože, pomozi ovoj deci!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading