Folkerka okitila momka za sve pare: Dara pukla na dečka 90.000 evra!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

22.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Dara Bubamara poklonila je svom dve i po decenije mlađem dečku Toniju dva skupocena sata roleks, a za to je pukla 90.000 evra.

Foto: instagram.com/printscreen
Toni i Dara

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je luksuzni poklon mladom biznismenu uručila na rođendan sina Konstantina, koji je 3. januara napunio 12 godina, a onda su zajedno nekoliko dana proveli na planini.

- Dara i Toni su naišli na brojne osude zbog toga što je on od nje mlađi 24 godine. Svi su joj pričali da je bolje da se skloni od njega jer je on nezreo klinac i da njihova veza nema nikakvu budućnost. Ona je rekla: "Ne pamtim da sam se pored nekog muškarca osećala ovako srećno! Toni je mlađi od mene, ali je zreo isto koliko i ja. Baš me briga šta ko priča sve dok je nama lepo." Toni je Dari do sada svašta poklanjao. Papreno skupe parfeme, ogrlice, nakit i torbe, pa je rešila da se i ona njemu revanšira. Kupila je dva sata roleks oko Nove godine, a poklon mu je uručila na dan rođendana sina Koste. Svi zajedno su proveli divan dan, a Dara je sa dečkom sutradan otišla na planinu - otkriva izvor blizak pevačici.

Novosađanka se, navodno, ne odvaja od Tonija, a kako sad nema nastupe, on najviše vremena provodi kod nje u stanu u Novom Sadu. Dara voli da se šali, pa je dečku nedavno rekla da može i da se preseli kod nje.

Foto: Printscreen
Toni i Dara

- Toni i Dara se ne odvajaju otkako su zajedno. Ona sada nema nastupe zbog koronavirusa, pa ima vremena da putuje. Stalno gledaju aranžmane na planinama na kojima nisu bili, a nedavno su bili i na Jahorini sa nekoliko prijatelja. Pošto je Toni često kod Dare u stanu, ona se nedavno našalila, pa mu je rekla da bi mu bilo lakše da se preseli kod nje, nego da spava po nekoliko dana i ide kući. Objasnila mu je da Kosta s njim obožava da provodi vreme, pa oko selidbe ne bi bilo nikakvih problema - priča naš sagovornik i dodaje:

- Ona je procvetala otkako je sa Tonijem. To joj svi kažu i nadaju se da će možda opet da se uda jer je i sama rekla da su njih dvoje srodne duše.

Foto: instagram.com/printscreen

A sinu telefon od 1.000 evra

Darin sin Konstantnin, kog ima iz braka s Milanom Kesićem, imao je posebnu želju za 12 rođendan, a u pitanju je bio novi telefon koji košta oko 1.000 evra.

Pevačica je bez pogovora nasledniku ostvarila snove, pa je na društvenim mrežama podelila snimak na kom se vidi kako Kosta isprobava novi mobilni i skače od sreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading