Drug Ive Grgurić želi osvetu: Vladimire, platićeš mi za sve, STRPAĆU TE U ZATVOR!

Autor:

Zabava

21.01.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomović ima novo ročište zbog nasilje, a tužitelj želi da ga vidi iza rešetaka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Mnogo se spekuliše u vezi sa tim dokle je došlo u sukobu Vladimira Tomovića i Dina Subašića koji se desio u noći Nove godine u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga". 

Veliki šef je organizovao u novogodišnjoj noći susret zadrugara sa njihovim najbližima. Dino Subašić je ušao kao prijatelj Ive Grgurić, a nakon nekoliko minuta je nastao haos. Vladimir Tomović je ušao u žestok sukob sa njim.

- Svađa je započela jer je konstantno vređao Zagreb, Hrvatsku i fudbalske klubove.Vređao je Ivu koja je moja slaba tačka pa sam ga pitao ''Da li znaš šta je kodeks navijača?''. S tom rečenicom sam hteo da mu dam do znanja da na nacionalnoj televiziji nema mesta za mržnju. Nisam namerno provocirao, ali sam mu hteo da mu dam do znanja da nije u redu to što radi - kazao je tada za medije Dino Subašić.

Ipak, postoji šansa da Vladimir uskoro bude kažnjen po odluci suda u Crnoj Gori, gde Subašić i on vode sudski spor zbog toga što je Tomović u "Zadruzi" fizički nasrnuo na ovog državljanina Hrvatske.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir bije Ivinog druga

- Zanimljivo, Vladimir Tomović brine se za slavu i pazi kao na praznike. U redu, poštujem to. I treba poštovati tuđe. A gospodin se ne seća kako je poštovao moje kada sam došao prošle godine, gde me je vređao na nacionalnoj osnovi (državu i grad) i onda jpš nasrnuo na mene. “Prijatelju” obećavam ti da ću se potruditi da završiš u zatvoru kojeg se bojiš. Uskoro novo ročište - poručio je Dino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading