Kaća proslavila slavu BEZ DEČKA, pa otkrila detalje o selidbi!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.01.2021

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su primetili da ga nema!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

Pevačica Katarina Grujić proslavila je juče porodičnu slavu Sveti Jovan, međutim, mnoge je zanimalo zbog čega njen dečko fudbaler Marko Gobeljić nije bio prisutan.

Kaća  i  Marko nedavno su imali manje razmirice, pa su mnogi pomislili da je došlo do kraha ove ljubavi.  Pevačica je objasnila razlog sportistinog odsustva:

- Marko ove godine neće biti na slavi, bio je prethodne. On je sa klubom na pripremam u Turskoj, pa zbog toga neće biti tu- rekla je u emisiji "Ekskluziv".

 

 

 

Grujićeva je objasnila i to kako funkcioniše veza pevačice i fudbalera i koliko je teško održavati vezu i karijeru:

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Marko i Katarina

- S obzirom na to da zbog korone mesecima nisam radila, za sada odlično funkcionišemo, videćemo kada budem počela da nastupam. Dok ne radim, koristim svaki slobodni trenutak da provedemo zajedno - rekla je pevačica i objasnila da li bi podredila karijeru  Gobeljićevoj u slučaju da se bude selio iz Beograda gde igra za "Crvenu zvezdu"

- Pevanje je moj život i time ću e baviti uvek. Našla bih neki način u slučaju da se on preseli i ja odem sa njim da vikendom dolazim i ugovaram nastupe - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading