(VIDEO) ŠERIFOVIĆKA UHVAĆENA SA OVOM POZNATOM PEVAČICOM, a evo gde su viđene!

Autor:

Zabava

21.01.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa bato!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović i pobednica najpoznatijeg mzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Džejla Ramović uhvaćene su od "Paparaco lova" u Novom Beogradu kako zajedno izlaze iz zgrade automobilom idu do restorana na ručak, kao i u kupovinu

Naime, ekipa pomenute emisije ustanovila je da mlada Džejla i dalje živi u zgradi sa Marijom kada ih je uhvatila kako džipom koji pripada našoj jedinoj pobednici "Evrosonga" izlaze zajedno iz garaže.

Odmah zatim, njih dve su u društvu jednog dečka otišle do obližnjeg tržnog centra, kojeg su samo prevezle, a na snimku se vidi kako mlada pevačica izlazi sa suvozačevog, a Šerifovićeva sa mesta vozača.

 

 

 

Prvo su sele u restoran kako bi ručale u društvu jednog prijatelja, a nakon toga njih dve su zajedno otišle u nabavku sitnih kućnih aparata.

Na kraju večeri, pevačice i prijateljice su se zajedno vratile Marijinim džipom i ušle u garažu koja pripada zgradi u kojoj obe, navodno, žive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading