(VIDEO) ODREKLA SE SESTRE LUNE?! Evo koga iz porodice Đogani Edita Aradinović jedino voli!

Autor:

Zabava

21.01.2021

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita i Indira Indi Aradinović svim silama su se trudile da se ograde od Lune Đogani, zbog svega što je ona uradila u rijaliti programu "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović

Edita je tom prilikom, pričajući o Luni, rekla:

RepublikaFoto: e-stock
Luna Đogani

- Ja nisam Đogani, ali se ne stidim onoga što jesam. Što se Lune tiče, ona je jako mlada. Jeste moja sestra, ali iskreno, nas toliko ima da ne možemo da se pohvatamo... To je istina. Lunu sam videla u svom životu deset puta, ne mogu da kažem da je poznajem kao ličnost i da sam u početku, kada je ušla u "Zadrugu", opravdala to nešto... Nismo bliske, to stoji, nema razgovora - objasnila je Edita, koja se potom osvrnula na ponašanje svoje rođake.

 

Međutim, ispostavilo se da ipak ima Đoganija koje Edita i te kako podržava, a radi se o Silviji Đogani, ćerki Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija.

Silvija je na svom Instagram profilu objavila video u kom peva Editinu pesmu, a pevačica je isti prenela na svom profilu i u okviru njega napisala:

- Moja sestra kida!

Odmah zatim je objavila još jedan, uz reči:

- I kakva si mačka. Bravo sis!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading