Pevačica suprugovu aferu gura pod tepih: Karleuša Dušku oprostila prevaru?

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

21.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša izgleda da je već oprostila suprugu Dušku Tošiću aferu s bivšom suprugom muzičara Peđe Blizanca Anom Jovanović, koja je pre samo desetak dana isplivala u javnost.

Foto: Printscreen
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Naime, Mala od skandala se od fudbalera nije odvajala na njegovom 36. rođendanu, koji je proslavio 19. januara u jednom beogradskom restoranu, gde su okupili porodicu i najbliže prijatelje. JK je očigledno rešila da sve gurne pod tepih, pa se sada trudi da zaboravi Duškovu avanturu s bivšom suprugom muzičara Peđe Jovanovića Blizanca, o čemu je naš list prvi pisao.

Na Duškovom rođendanu pojavile su se fudbalerova majka Nikoleta, Karleušina tetka Danijela, ali i pevačica Ana Bekuta, koja je slavljeniku na uvce otpevala nekoliko pesama. Jelena je uz osmeh nazdravila u trenutku kada je njena koleginica zapevala pesmu "Treba vremena", u kojoj je dobro poznat stih: "Treba vremena i vremena da zaboravim te ja. Svaki dan naše ljubavi, dva su dana sećanja".

Foto: Printscreen
Duško Tošić proslavio 36. rođendan

Žurka je trajala sve do 20 časova, kada se restorani zvanično zatvaraju zbog mera opreza usled koronavirusa.

Foto: Printscreen

Iako je cele večeri bila raspoložena i vidno uživala u proslavi, interesantno je da, za razliku od prethodnih godina, JK na društvenim mrežama ipak nije kačila snimke i fotografije sa suprugom, već je sve objave atmosfere s Duškovog rođendana delio njen PR menadžer Zoran Birtašević, dok ih je Tošić repostovao.

RepublikaFoto: Printscreen

Duško nazdravljao i igrao sa majkom

Duško Tošić je na rođendanu sedeo pored majke Nikolete, koja je iz Orlovata doputovala u Beograd. On je s njom nazdravljao, a u jednom momentu su zajedno ustali, zagrlili se i zaigrali. Ona je od Bekute zatražila da joj otpeva nekoliko pesama, na šta je pevačica odmah pristala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

21.01.2021 10:25

A njene prevare?