PEVAČICA OTIŠLA DA UPOZNA SVEKRA I SVEKRVU: Ceca sa Bogdanom za JOVANJDAN!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

21.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ražnatovićeva se pojavila na krsnoj slavi kod Srejovića koji su je u najužem krugu obeležili u porodičnom domu u Kragujevcu.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ceca i Bogdan
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče se pojavila na krsnoj slavi novog dečka Bogdana Srejovića Jovanjdan, koji je proslavio u porodičnom domu u Kragujevcu.

Kako je Srspki telegraf prvi put pisao, Bogdanovi najmiliji su s nestrpljenjem očekivali pevačicu na ovaj sveti dan jer je to bila idealna prilika da se u slavskoj atmosferi svi lepo okupe i pobliže upoznaju.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ceca i Bogdan

-Srejovići slave Svetog Jovana i uvek su spremali veliku gozbu. Iako ove godine slave mnogo skromnije zbog situacije sa koronavirusom, svi su jedva čekali da Ceca 20. januara upozna Bogdanovu porodicu. Veže ih i to što su istinski vernici i što su pomagali izgradnju brojnih svetinja - ispričao je Bogdanov drug nedavno za Srpski telegraf.

 

 

 

Ovim gestom pevačica je pokazala da je njena veza sa Kragujevčaninom sve ozbiljnija. Podsećanja radi, Svetlana i Bogdan upoznali su se na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljice, a iako je hemija odmah proradila, neko vreme su vezu držali u strogoj tajnosti.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ceca i Bogdan

SVETI JOVAN JE BILA IDEALNA PRILIKA DA SE SVI LEPO OKUPE I POBLIŽE UPOZNAJU

Međutim, kako je ljubav među njima počela da se rascvetava, postojali su sve manje oprezni, pa su nedavno uslikani u jednom restoranu, nakon čega su mediji počeli da bruje o njima. Iako se folk zvezda drži svog starog običaja da ne priča javno o svojim emotivnim partnerima, po njenom osmehu se vidi da joj Bogdan veoma prija, te da joj razlika od osam godina ne predstavlja nikakav problem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading