Prva slava bez Isidore: Poruka od Lava, Vile i Nebojše Pajkića rasplakala javnost!

Autor:

Zabava

20.01.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema reči da se opiše ova bol!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV BK telecom / BK televizija Karic
Isidora Bjelica

Porodica preminule Isidore Bjelice danas slavi Svetog Jovana, a tom prilikom objavili su fotografiju na društvene mreže.

Lav Pajkić pozirao je sa ocem Nebojšom i sestrom Vilom, uz sveću i slavski kolač i svima čestitao slavu. Iako su bili nasmejani, nema sumnje da im i u ovim trenucima najviše fali Isidora i da bez nje ništa nije isto.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je 5. avgusta 2020. godine nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

"Braćo i sestre srećna slava svima koji slave Sv. Jovana Krstitelja! Veliki pozdrav od porodice Pajkić", napisao je Lav na svom Instagramu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Isidora Bjelica

Ljudi su u komentarima porodici uputile čestitke.

"Da da se nisam ovoliko borila za život ostala bi bar iluzija o mom životu, ovako kad sve iluzije pokopate pre sebe malo šta ostane za pokopati... Da, da se nisam borila kao lavica i da sam lepo umrla na vreme sa stilom u ranim četrdesetim, ne samo da bih izbegla trideset hemioterapija nego nikad ne bih znala kako je to jesti kubanske bube i piti čaj oleandera, kao što ne bih prošla agoniju preko trista krajnje opskurnih i sumanutih alternativnih metoda koje sam probala i koje niko normalan ne bi probao... Da se nisam borila kao sumanuta ne bih doživela da sada smetam svima koje sam volela i nikad ne bih shvatila koliko sam prokleto sama, niti bih saznala kako je to kad oni koji su vas voleli čekaju da odete jer više ne mogu da izdrže da gledaju kako svaki dan ima sve više bolesti a sve manje vas", stoji u potresnoj objavi Isidore Bjelice jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading