(ŠOK FOTO) MISLILE DA ĆE ISPASTI RIBETINE, A CEO REGION IM SE SMEJE: Ovo je najveći transfer blama IKADA!

Autor:

Zabava

20.01.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći blamovi ikada!

RepublikaFoto: instagram.com/jelenakarleusa.1
Jelena Karleuša

Otkada postoje društvene mreže, postoje i lažne slike stvarnosti javnih ličnosti. Uverili smo se nebrojeno puta u to da poznate pevačice i starlete uživo, retko koja liči na cice sa fotki sa društvenih mreža, te da iskošene oči, umanjeni nosevi, uski stručići, noge od 2 metara i vreli bokovi nemaju veze sa realnošću.

Ekspanzija fejk fotki je do te mere  kulminirala da su se poznate ličnosti toliko pogubile u svemu tome da su pritom i ubeđene da narod koji to svakodnevno gleda takođe i slepo veruje u to.  Prva koja se može nazvati kraljicom fotošopa i začetnicom svega jeste Soraja Vučelić.

Ona i pored tone plastičnih operacija gde je izmenila lični opis i dalje  nema meru, te su pored dobrog osvetljenja i filtera, preduge noge, a premala glava uvek predmet podsmeha:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara ? (@sorajavucelic)

 

 

Ana Korać je prati u stopu sa urnisanjem u fotošopu, a za nju se evidentno i zna da sigurno nema duge noge, čemu je svedocio i rijaliti u kome smo je gledali čitavu sezonu gde se videlo kako zapravo izgleda i pored ekstremnih operacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

 

Jelena Karleuša je takođe jedna od najgorih fotošopiranih pevačica, s obzirom na to da smo njen celulit gledali mnogo puta, dok je na slikama kao praćka, a lice na kome se godine mogu itekako pročitati izgleda kao da joj je tinejdžerka od 15 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

 

 

 

 

Dara Bubamara je sama za sebe svojevremeno rekla - hvala bogu na fotošopu- jer je svesna svojih mana, ali ih takođe vešto prikriva veštim montažama, gde je jednog dana u nekoj emsiji možemo videti priličnu punačku, a već sledećeg dana na Instagramu kao vrelu mačku.

 

Dejana Živković je pre par dana bila na stubu srama, sa svojim jezivim fotošopom, ali ovoga puta je prevazišla sebe.

Na Intagramu je isplivala fotka koja predstavlja kolaž Dejaninih fotografija iz različitih perioda, a prema mnogim komentarima, manekenka svaki dan izgleda drugačije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading