Pevačica boravila na Jahorini bez fudbalera: BOŽANA posvađala Kaću i Gobelju!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

19.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejbojeva zečica nahuškala Marka Gobeljića da napadne Katarinu Grujić, koja je sedela u kafiću sa crnogorskim kriminalcem s kojim su obe bile u vezi.

RepublikaFoto: instagram.com
Katarina, Marko i Božana

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić, koji već neko vreme uživaju u emotivnoj vezi, imali su i prvu ljubavnu krizu prilikom Kaćinog boravka na Jahorini, gde se, njemu iza leđa, navodno, videla s jednim crnogorskim kriminalcem s kojim je nekada imala tajnu romansu.

Kako Srpski telegraf saznaje, svađa je izbila kada je starleta Božana Vujinović, koja je takođe bila u vezi sa spornim Crnogorcem, obavestila Gobelju da mu draga na olimpijskoj planini uživa s bivšim dečkom I. M. iz Budve.

Vujinovićevoj su prijatelji javili da su videli pevačicu s njenim bivšim, a ona je u besu odmah to prenela Kaćinom dečku

 

- Dok je Kaća u kafiću sedela u društvu sa crnogorskim krimosom, Božana, kojoj su prijatelji javili da je njen bivši viđen s pevačicom s kojom je jedno vreme bio u tajnoj vezi, u besu se odmah dokopala telefona i o svemu tome obavestila pevačicinog trenutnog dečka fudbalera Marka Gobeljića, bez kog je ona boravila na Jahorini. Gobelja je istog trenutka pozvao Katarinu i žestoko se posvađao s njom - priča izvor blizak paru i nastavlja:

- Iako su pale teške reči i optužbe, pevačica je nekako uspela da smiri momka i ubedi ga da ništa od toga što je čuo nije istina. Pravdala mu se da sve vreme sedi s prijateljima, te da je on jedini muškarac koji je trenutno zanima.

Foto: ST/Dragan Kadić
Katarina Grujić

Odmah nakon toga Grujićeva je i na društvenim mrežama podelila objavu s dečkom, ali odranije.

Ovim povodom kontaktirali smo sa Vujinovićevom, koja je javnosti poznata i po vezi sa folkerom Acom Lukasom, ali ona o celoj situaciji nije želela javno da otkriva više detalja.

 

S druge strane, Gobeljić i Grujićeva, kada smo stupili u kontakt s njima, negirali su da se išta desilo.

- Prvi put čujem za ovakvu informaciju i apsolutno je netačna. Zamoliću vas da ne pišete laži i neistine u vezi s mojom devojkom i sa mnom - poručio je Gobeljić, dok je Katarina bila u šoku kada je čula za navodnog crnogorskog krimosa, kao i za Božanu:

- Marko i ja i ne znamo ko je ta osoba koja nas je navodno posvađala. Nikakve svađe nije bilo. Na Jahorini je bilo 100 ljudi, nemam pojma o kakvom Crnogorcu se radi niti ga poznajem. Možda je neko slučajno sedeo u društvu mojih prijatelja. Nemam reči, stvarno!

 

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Katarina: Oguglala sam na slike muškog polnog organa

- Muškarci mi non-stop šalju slike polnog organa! Oguglala sam na to kako vreme prolazi, ne mogu ništa da promenim. Dosta sam aktivna na društvenim mrežama i nemoguće je da izbegnem takve poruke, ponekad slučajno otvorim, ali odmah sve to brišem. Ne zanimaju me takve stvari. Ti muškarci samo posmatraju žene kroz prizmu seksa, a to je strašno. Džentlmeni će uvek imati prolaz, koliko god ovi drugi bili uporni. Svašta može da se nađe u mojim porukama na društvenim mrežama. Svakako, sada sam srećno zaljubljena, ali znate da ne govorim puno o svojim vezama - rekla je pevačica za Srpski telegraf.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading