ŠOKANTNA ISPOVEST IVANE STANKOVIĆ O SUROVOM ZLOSTAVLJANJU MIKE ALEKSIĆA: Rano si krenula si*ama kroz život!

Autor:

Zabava

18.01.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacija u neverici!

RepublikaFoto: Promo
Ivana Stanković

Jedna od najpoznatijih srpskih manekenki Ivana Stanković kaže da je Miroslav Mika Aleksić i nju zlostavljao kada je bila devojčica. Ona otkriva da je njegov manir bio da ponižava i vređa decu zbog čega se ona posle tri godine slomila.

- Bilo je dosta psihičkih i verbalnih napada u njegovoj školi. Nazivao je slonicom devojku koja je buckasta, govorio je: "Slonice, kad misliš da smršaš." Slao nas je na umivanje kada šapućemo na času, vikao je na nas. Bio je izuzetan autoritet, a često je svemu tome prisustvovala i njegova supruga. Ona je uvek ćutala, nije se mešala, delovala je tužno, ali to su bili neki njihovi problemi - kaže Ivana.

Uporedo sa glumom Stankovićeva se bavila i manekenstvom.

 

- Kad je Mika to saznao izveo me je pred celu grupu, stavio ispred stola i rekao: "Čujem da si počela da se baviš manekenstvom. Moraš da biraš između grupe i manekenstva. Rekla sam mu da biram manekenstvo, a on mi je poručio: "Završila si sa grupom." Kada smo izlazili napolje, pozvao me je: "Sačekaj, ćero." Tako je zvao sve devojke u grupi, pa je nastavio: "Moram da ti kažem da si me razočarala, rano si krenula sisama kroz život." Obično na bezobrazluk reagujem jako dobro, ali tada sam zanemela i te reči su me pratile dugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading