OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Evo zašto se Bogdan Srejović razveo od prve supruge - PRIJATELJI PROGOVORILI!

Autor:

Zabava

18.01.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno!

Foto: instagram.com/printscreen

Bogdan Srejović (38), novi dečko Svetlane Cece Ražnatović (47) pre veze sa balkanskom zvezdom vodio je uzbudljiv ljubavni život.

On je teško podnio razvod od bivše Mis Vojvodine Zorane Tasovac, koja je već četiri godine u stabilnoj vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Njihova zajednica trajala je svega nekoliko meseci, ali je na Cecinog izabranika njen krah ostavila ozbiljne emotivne posledice, kažu njegovi prijatelji iz rodnog Kragujevca.

 

 

 

Prema riječima sagovornika, bliskog menadžeru u ugostiteljstvu, on pune tri godine nije mogao da se oporavi od razlaza od misice. Iako su u brak uplovili iz velike ljubavi, ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo zbog čestih razmirice, a svakodnevne svađe su dovele do toga da su stavili tačku na svoj brak. Oboje su krenuli svojim putevima, a jedino što ih spaja jeste bezuslovna ljubav i briga koju gaje prema kćerki.

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i Bogdan

I Bogdan i Zorana su posvećeni roditelji, ali su svoj život nastavili sa različitim partnerima. Bogdan je pre Ražnatovićke imao veze, dok je Zorana sreću pronašla kraj Kovačevića za kojeg će, ove godine ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna i da se uda. Zorana i Bogdan su popravili svoje odnose i sada odlično funkcionišu, druže se, izlaze zajedno po prestoničkim restoranima sa njenim dečkom, a u prilog tome svedoči i fotografija koju je Srejović postavio na Instagram na kojoj su svi zajedno u Sašinom restoranu. Njemu nije smetalo ni što mu bivša žena sedi dečku u krilu i to tik do njega. Sa druge strane, da je i Bogdan pronašao svoju sreću kraj Cece svedoče njihovi zajednički prijatelji, ali i to što su non -stop zajedno.

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i Bogdan

Oni već planiraju letovanje, i ne obaziru se na zlurade komentare o njihovoj vezi. Ražnatovićeva je posljednjih godina svoj ljubavni život brižljivo čuvala daleko od očiju javnosti, a otkako je predstavila novog izabranika često odlazi u restoran na Novom Beogradu gde je njen Bogdan menadžer. Dobro upućeni u njihov odnos kažu da se odlično slažu i da je Ceci nova ljubav donela elan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milicica

26.05.2021 18:57

Laz. On je jos u braku zapoceo vezu sa devojkom zbog koje se razveo!!!