(FOTO) Silovana glumica je iz veoma bogate porodice: Rasla je ušuškana u raskoš i niko nije slutio da je bila u paklu

Autor:

Zabava

18.01.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milena Radulović koja je otvoreno progovorila posle devet godina da je bila žrtva producenta i reditelja Mike Aleksića, ušla je u svet odraslih sa velikom tajnom koja ju je pritiskala i mučila.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Milena sa sestrom Anjom, majkom Aleksandrom i ocem Stevanom

 Kada se konačno osmila, Milena je ispričala da je Aleksić silovao više puta u učionici svog stidija glume koji je vodio sa suprugom Biljanom Mašić uglednom profesorkom FDU.  Ono što je najstrašnije u čitavoj situacije je da je Milena bila maloletna u tom periodu i da je apsolutno sama prolazila kroz pakao koji joj je priredio učitelj glume.

Aleksić je uhapšen i biće vrlo brzo procesuiran budući da se čitava javnost podigla na nove, a njegove žrtve  se ohrabrene Mileninim primerom, javljaju sa svojim ispovestima. 

Milena je na sebe skrenula pažnju kroz nekoliko tv serija kao sto su "Besa" i " Državni službdnik", a pre godinu i po dana ona je debitivala u rusko- srpskom filmu " Balkanska međa" u glavnoj ženskoj ulozi . Poslednjih godina , Radulovićeva snima u Rusiji gde joj često članovi porodice prave društvo. 

Ona ima mlađu sestru Anju, koja je takođe veoma lepa, a potiču iz ugledne i bogate srpske porodice. Naime, malo je poznato da Milenina porodica poseduje uspešnu kompaniju koja je decenijama ovlasćeni diler za BMW vozila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading