(FOTO) NIJE IZDRŽALA!! Oglasila se poznata TV VODITELJKA i progovorila o svom iskustvu sa Miroslavom Mikom Aleksić!

Autor:

Zabava

17.01.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ćutali!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miroslav Mika Aleksić

Voditeljka Minja Miletić otkrila da je i sama bila učenica u školi Mike Aleksića kojeg su polaznice navodno optužile za silovanje i seksualno uznemiravanje

Voditeljka Minja Miletić oglasila se povodom stravične ispovesti glumice Milene Radulović, koja je  otkrila da ju je učitelj glume Mika Aleksić silovao kada je imala 17 godina.

 

 

 

Ona je na Instagramu napisala da je i sama bila učenica u Aleksićevoj školi.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Minja Miletić

-Svaka čast na hrabrosti Mileni Radulović. I sama sam kao dete pohađala školu školu glume Mike Aleksića, ali svega par meseci i kada pročitam sve ovo hvata me jeza.

Ugledni beogradski profesor Miroslav Mika Aleksić uhapšen je nakon što ga je nekoliko nekadašnjih polaznica škole glume koju vodi prijavilo za silovanje i seksualno napastvovanje.

Poznat je kao vrsni profesor glume, a javnost u Srbiji šokirana je optužbama koje su iznele devojke, među kojima je i glumica Milena Radulović. Nedugo nakon što je otkrila da je Aleksić pravdao silovanje rečima "da je to u pedagoške svrhe", oglasila se još jedna devojka i otkrila da ju je "pipao po zadnjici i pitao 'gde voli'".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading