Jovanović u centru skandala zbog Ane i Duška Tošića, a ovako je njegov brat komentarisao: Udata žena koja se KU*VA i još dobija podršku za to!

Autor: Republika.rs

Zabava

17.01.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o tome!

RepublikaFoto: instagram,com/nenad.jovanovic
Nenad Jovanović

Poslednjih dana u centru medijskih dešavanja je ljubavna afera fudbalera Duška Tošića i Ane Jovanović bivše supruge muzičara Predraga Jovanovića.

Dok svi pričaju o ovoj vezi, isplivao je komentar Predragovog brata blizanca  Nenada Jovanovića koji je uzburkao društvene mreže.

Naime, dok su medijske stupce ispunjavale priče o pevačici Jeleni Karleuši i Ognjenu Vranješu, kao i najprovokativniji detalji ove afere, Nenad je komentarisao na svojim društvenim mrežama šta misli o svemu:

 

-Ono kad skapiraš da živiš u državi gde se udata žena koja ima decu ku*va i još dobija podršku za to od većine populacije - napisao je Jovanović na račun reakcija za aferu Karleuša-Vranješ.

Sada mnogi kažu da se sigurno pokajao jer je "mečka zakucala i na njegova vrata" jer je Ana Jovanović u akter afere sa Tošićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading