Rada besna jer je porede sa Karleušom i Kim: Dok sam ja nosila ovaj kostim, svi su me vređali, ne trebaju mi vaše pohvale!

Autor:

Zabava

17.01.2021

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta joj je licemerja!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović našla se u žiži interesovanja nakon posta Jelene Karleuše da ju je Kim Kardašijan ponovo iskopirala.

Nedugo nakon što je objavila da bi najpoznatija rijaliti zvezda mogla "je*eno da je pita pre nego što je pokrade", oglasili su se i modni "znalci" i preneli da je prva uski triko koji više otkriva nego pokriva, ponela Rada Manojlović u emisiji Ognjena Amidžića.

Rada je šerovala taj post, "slatko se nasmejala", a nakon bure koja je nestala i na njenom Instagram nalogu, rešila da se obračuna sa svima koji su godinama prozivali njen modni ukus.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada Manojlović

Pevačica je, između ostalog, napisala da je razlog zašto je objavila sliku svog kompleta "lična satisfakcija", kao i da se njoj godinama svi podsmevaju zbog izbora odeće, a da je ISTA stvar hit kada je ponese neko drugi.

Evo šta je napisala:

Foto: instagram.com
Tekst potpisa

"Poštujem mišljenje, ali definitvno niste razumeli poentu. Suština je mnogo dublja i vezana je za psihologiju medija pa i modnih "kritičara", kao i raznih drugih negativnih komentara sa različitih strana. Verujte da je sve sem ovog vašeg šturog, da ne kažem plitkog i površnog posmatranja spoljašnosti, obične ljušture. Ako ste iole u životu čuli za mene i upoznali moj lik i delo, onda bi trebalo da znate da sam ja poslednja osoba na ovoj planeti koja se ikada isticala na temu toga šta je ko i kada obukao, ko je prvi ko drugi, mene te stvari ne hrane, niti mi predstavljaju bilo kakvu satisfakciju. Ovde se radi o sledećem. Verovatno niste upoznati sa tim, da kada sam pre tri godine obukla sličan kostim, ne postoji osoba u medijima, koja me nije prikazala u negativnom kontekstu, a kada tako nešto slično evo sada obuče Kim ili bilo ko drugi, medijima i modnim "znalcima" "prihvatljiviji" od mene, odjednom hvalospevi sa svih strana", pisala je Rada pa nastavila.
"Da rezimiram, poenta nije kopiranje, već pogađajte? U pravu ste, licemerje. Tako da, tim smešnim stvarima ko je šta obukao i kad ja se stvarno ne bavim, niti me dotiče. Ali, licemerje me i te kako dotiče, a ima ga i previše i to ne želim nikom više da tolerišem, pa makar ću im na ovaja način staviti do znanja da znam, ako me razumete. Ovo je više pitanje duhovne satisfakcije"
, napisala je pevačica u komentaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading