MANDA JE LIKVIDIRAN ZAJEDNO SA ARKANOM: Njegov sin je 21 kasnije posetio očev grob

Autor: Republika

Zabava

15.01.2021

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mandić (39), sin pokojnog Milenka Mandića Mande posetio je danas očev grob.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Mandić

Aleksandar Mandić sin ubijenog Milenka Mandića posetio rano jutros njegovu večnu kuću gde je položio na grobu prvi primerak knjige " Bilo jednom u Beogradu" svedočanstvo jednog perioda i jednog stravičnog zločina.

Knjiga ce biti u prodaji od 25. januara, a veliki deo zarade biće predat u humanitarne svrhe. Sa njim su se na pomenu pojavili Nikola Raznatović, sin pokojnog Arkana i Rade Mojović sin slavka Mojovica.

RepublikaFoto: printscreen

Da podstimo, Milenko Mandić Manda nastradao je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Draganom Garićem. Manda je iza sebe ostavio sina Aleksandra, koji i dalje ne može da se pomiri sa tim da njegovog oca više nema.

Njegov sin kaže da su te 2000. godine zajedno dočekali Srpsku Novu godinu upravo u Interkotinentalu, a da ga je poslenji put video dan pre ubistva. Za ubistvo Arakana, Garića i svog oca čuo je dok je bio na pripremi sa fudbalskom reprezentacijom u Lepenskom viru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading