Danas je doktor: Ovako sada izgleda dečko kojeg je nekada ljubila Seka Aleksić!

Autor:

Zabava

16.01.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su svi voleli da vide zajedno!

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Seka Aleksić

Film "Rokenrol uzvraća udarac", poznat i kao "Mi nismo anđeli 3" je treći nastavak kultnog ostvarenja "Mi nismo anđeli". Međutim, ovaj nastavak odstupa od prethodna dva, jer se zasniva na priči Srđana Dragojevića „Dan kad je crk‘o Maršal“, i glumi značajno izmenjena glumačka postava u odnosu na prethodna dva filma.

Jedna od protagonista filma je folk pevačica Seka Aleksić koja ima manju ulogu, a glavu ulogu pored Nikole Pejakovića (Borko Pavić Dorijan) tumačio je mladi Zlatko Rakonjac koji se odlično snašao u ulozi tinejdžera Marka.

RepublikaFoto: Printscreen
Zlatko Rakonjac i Seka Aleksić u filmu "Mi nismo Anđeli"

Borko Pavić Dorijan je sredinom sedamdesetih godina prodao dušu Đavolu kako bi u Jugoslaviji postao rok zvezda i stekao bogatstvo i slavu. Marko i Dorijan menjaju mesta, bolje rečeno tela, i Seka tada "pada" u ruke smušenog Marka koji nije ni svestan šta ga je snašlo, prenosi "Pulsonline".

Nakon ove uloge, Zlatko se pojavio u filmovima "Ne skreći sa staze" i "Na lepom plavom Dunavu", a glumio je i u nekoliko epizoda serije "Žene sa Dedinja", a trenutno možemo da ga vidimo u serii "Urgentni centar".

RepublikaFoto: Printscreen
Zlatko danas u seriji "Urgentni centar"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading