OTKRIVENA PRAVA STRANA BAJE MALOG KNINDŽE: Pevači progovoril o tome kakav je on!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.01.2021

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste očekivali ovakve komentare?

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Baja Mali Knindža

Baja Mali Knindža već decenijama je na muzičkoj sceni i stvorio je niz hitova, među kojima su najpoznatije one patriotske koje mnoge gađaju u srce.

Pevač je gostovao u emisiji "Muzički specijal" na Hepi televiziji i tom prilikom izvodio je svoje popularne pesme. Ono što nije očekivao je da će se tokom emisije uključivati njegove kolege koje će javno govoriti o tome šta misle o njemu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Tekst potpisa

Ćana se među prvima uključilila o otkrila da je Baja veliki boem i fantastičan prijatelj, da je stvorio mnoge karijere.  Rekla je i to da obožava pevača i da ga smatra svojim bratom.

Pevač Jovan Perišić takođe se uključio u program i poručio:

- Baji ću uvek biti zahvalan jer mi je pomogao na početku karijere i napisao brojne hitove. Sjajan je prijatelj, omiljena njegova pesma mi je Božić. Te pesme će večno trajati- poručio je Jovan, na šta se Baja nadovezao:

- Perišiću sam uradio prva tri albuma. Tada kada se pojavio bio je mlad dečkić. Moja sestra i ja smo mu napisali pesme koje i dan danas traju. Hvala mu što pamti da sam mu pomogao, to govori o tome kakav je čovek - rekao je pevač.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading