ISPADAŠ BUDALA, TO JE MOJ RAD: Kreator besni na Karleušu nakon što je optužila Kim Kardašijan da je kopira!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana, Jelena Karleuša optužila je Kim Kardašijan da ju je iskopirala i obukla seksi kostim, koji je ona nosila još u oktobru godine koju smo ispratili. Ipak, nije prošlo ni 24 sata, a svetski dizajneri su zapušili usta pevačici.

RepublikaFoto: printscren
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je čak navela kako je ama dizajnirala ovaj kostim, iako niko nikada nije ni čuo da je ona nešto dizajnirala, da bi napala Kim Kardašijan i poručila da je bar potpiše ili je pozove da rade zajedno.

Ljudi koji su vredno radili na ovom kostimu nisu mogli da slušaju kako se pevačica kiti tuđim perjem, te su joj poslali neke od svojih originalnih dizajna još sa početka 2020. i poručuju pevačici da ovim potezom ispada smešna.

Foto: Printscreen

Lakvan Smit, jedan je od najuglednijih modnih dizajnera u Americi, koji sarađuje sa velikim brojem zvezda, kao i sam Kim, tvrdi da Karleuša pokušava da iskoristi njegovu kreaciju kao oružje protiv Kardašijanove, koja je njegov model nosila u najnovijem foto sešnu.

Foto: printscren
Lakvuan Smit

- Mrzim da budem deo ovog ludila. Ne prozivam ljude na društvenim mrežama, ali Jelena, razočaran sam u tebe kao mušteriju da pokušavaš da diskredituješ mene i moj dizajnerski rad. Evo nekih primera, a zbog svega ovoga ispadaš potpuna budala. Drago mi je što inspirišem ljude, ali draga, neću ti dozvoliti da za moj rad govoriš da je tvoj. Ovo je model za sezonu proleća 2021. koju sam najavio u septembru 2020. Svim secem sam uz kreativnost, kvalitet i harizmu, ali garantujem ti da niko nije gledao tvoje slike. Uskoro brišem ovaj post,s amo sam želeo da raščistimo neke stvari - napisao je ogorčeni dizajner.

Da stvar još zanimljivija, korisnici Tvitera su objavili da je sličan kostim nosila i Rada Manojlović u emisiji "Ami G Show", još 2017. godine.

Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading