OGLASIO SE OTAC CECINOG DEČKA ZA REPUBLIKA.RS: Sina nisam skoro video tako srećnog i zadovoljnog!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to

RepublikaFoto: printscreen
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Za novu ljubavnu vezu Svetlane Cece Ražnatović (47), juče nije saznala samo javnost, već i Miloš Srejović, otac njenog devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića.

Nekadašnji jugoslovenski atletičar, specijalista za troskok  ekskluzivno nam je otkrio šta je sinu rekao nakon saznanja da je u vezisa folk zvezdom Svetlanom Ražnatović:

RepublikaFoto: youtube.com
Miloš Srejović

-Odavno Bogdana nisam video tako srećnog, kada me je me je pozvao i saopštio mi vesti, rekao mi je da se sve dogodilo spontano iz srce i duše. Na to sam mu rekao: Ako je sve tako kako kažeš, neka vam je blagosloveno - rekao nam je Miloš.

 

 

Foto: pritvatna arhiva
Bogdan Srejovic sa porodicom

 

RepublikaFoto: printscreen
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

 

 

Inače, Miloš je rođen u Kragujevcu, a svoj grad je proslavio davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je i za najboljeg sportistu Balkana. Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva ubrzo je završio takmičarsku karijeru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
grandmilo

14.01.2021 21:05

I tata bi sine...