(VIDEO) Svi pričaju o ovom snimku! TOŠIĆ pao NA KOLENA pred Karleušom i počeo da je grli!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.01.2021

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi pričaju o ovom snimku!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Duško Tošić i Jelena

Poslednjih dana prava drama izazvana je nakon otkrivanja ljubavne afere fudbalera Duška Tošić sa poznatom dizajnerkom Anom Jovanović. Kako se nedeljama unazad spekulisalo da u braku poznatog para ne cvetaju ruže, ova afera dodatno je odjeknula u javnosti.

Poslednjih godina često se piše o problemima u braku pevačice i fudbalera, a prava bura nastala je tokom afere sa Ognjenom Vranješom. Tada se nedeljama govorilo o tome da je Jelena bila sa njim u vezi, on je neretko što medijima, što putem društvenih mreža obaveštavao javnost o svemu što se dešavalo. 

Ipak, čini se kao da je ova trinaesta godina braka prelomna. A svi se sećaju Jeleninog i Duškovog venčanja o kome su svi pričali, naročito zbog jedne scene.

 

Naime, Duško i Jelena venčali su se 28.juna 2008. godine. Pevačica je tada bila u blagoslovenom stanju sa njihovom starijom ćerkom.

RepublikaFoto: youtube.com/Jelena Karleuša
Duško pao na kolena

Fudbaler je ponesen emocijama sreće i ljubavi u jednom trenutku kleknuo pred svoju dragu dok je ona uživo izvodila pesmu "Zajedi, zajedi". Zagrlilio ju je tada i poljubio u trudnički stomak. Ova prelepa scena dugo se prepričavala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading