NEVOLJE KOD SLAVNIH ŽIVOJINOVIĆA: Stefan zaratio sa porodicom i potpuno se zapustio - SVI SU ZABRINUTI!

Autor:

Zabava

14.01.2021

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi u porodici Živojinović su izgleda sve više zategnuti.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Stefan Živojinović

Naime, sve više se priča o tome da pevačica nije u dobrim odnosima sa sinovima. Prvo je u medije dospela informacija da Lepa Brena brani svom sinu da oženi devojku Sandru, ali kako pernosi ekipa emisije "Paparaco lov" pevačica nije u dobrim odnosima ni sa sinom Stefanom Živojinovićem.

Tačnije, Stefan nije u dobrim odnosima sa većim delom članova svoje porodice, samo je u kontaktu sa bratom Filipom Živojinovićem, sa kojim se viđa ispred kuće na Bežanijskoj kosi, malo popričaju i nastavi svojim putem.

Kako se navodi, sukobi su nastali kada je Stefan odlučio da prekine muzičku karijeru u koju je porodica polagala nade, te je samo naprasno medijima stiglo obaveštenje da se mladi Živojinović povlači iz javnosti i da moli pripadnike sedme sile da ga više ne pominju.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Lepa Brena

Postoji i druga priče, a to je da Stefan ima devojku i da je ona ta koja se ne sviđa porodici, a ne Viktorova izabranica. Stefan živi sada kod devojke, a navodno porodica smatra da je ona iskvarila onog dobroćudnog i povučenog mladića.

Kako god, definitivno nešto nije u redu u odnosima ove porodice, jer se na snimcima jasno vidi da se Stefan druži samo sa Filipom, a u prilog svemu ide i to da nije bio ni na rođendanu svoje majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading