PEVAČICA SE OGLASILA ZA REPUBLIKA.RS! Maja Nikolić u šoku nakon komentara kolega: Ja sam vernik, SMRT NE ŽELIM NIKOME!

Autor:

Zabava

13.01.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rešila je da razjasni sve!

Foto: Privatna arhiva
Maja Nikolić

Pop pevačica Maja Nikolić našla se na meti negativnih komentara korisnika društvenih mreža, ali i nekolicine kolega nakon što su u javnosti, po svemu sudeći, pogrešno interpretirane njene izjave u vezi sa pandemijom koronavirusa i estradom. Naime, pojedinci su shvatili da je pevačica poželela da korona traje još 100 godina kako bi se "istrebila estrada", a neki su čak išli tako daleko da su pomislili da Maja svojim kolegama želi - smrt!

Njene kolege nisu ostale neme kada je ova priča u pitanju, te su je bez dlake na jeziku prokomentarisale - mnogi su stali u Majinu zaštitu, izrazivši sumnju u njene reči, dok je bilo i onih koji su je iskritikovali. Ipak, Maja se oglasila za portal Republika.rs i prokomentarisala:

Foto: Privatna arhiva
Maja Nikolić

Majka sam dvoje dece i nikada ne koristim termine koji su vezani za nečiju smrt.Preko 10 mojih bliskih prijatelja je u poslednjih par meseci umrlo od korone,tako da bi svako pominjanje mene u kontekstu da želim nekome smrt bilo van svake pameti.Ja se sa takvim izjavama ni ne zezam,a kamoli da ih izgovorim, rekla je pevačica i dodala: 

 

Veliki sam vernik i u šoku sam da se ovakve lažne izjave pišu u moje ime. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading