(FOTO) JEZIVO! Srpska lepotica doživela UDES, lice joj se IZDEFORMISALO!

Autor: Republika.rs

Zabava

12.01.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period!

RepublikaFoto: instagram.com/Dejana Živković
Dejana Živković

Model Dejana Živković preživela je pakao kada je imala udes, zbog kojeg joj se lice izdeformisalo.

Mnogi su je osuđivali zbog toga što je radila estetske korekcije, međutim, ona kaže da je sve bilo u svrhe izjednačavanja leve i desne strane lica.U tim momentima, nije mislila ni na šta osim na to da preživi.

 

Naime, pre skoro pet godina Dejana je preživela udes tokom boravka u Francuskoj. Na svu sreću, prošla je bez većih posledica, međutim, oporavak nije tekao kako su lekari predvideli. Zbog toga je morala da uradi estetske korekcije na svom licu.

Foto: twitter.com/CraftedProtein

-Vraćali smo se sa plaže u Sen Tropeu u Francuskoj, bila je velika gužva u našem pravcu, a prijatelj sa kojim sam bila želeo je da obiđe kolonu. U krivini nije video ležećeg policajaca koji je bio veći nego što je inače. U tom trenutku, pojavio se kombi iz suprotnog smera... nije bilo moguće izbeći udes - govorila je svojevremeno Dejana za Alo.rs

RepublikaFoto: Promo foto
Dejana Živković

Ona je tada otkrila zašto je dugo ćutala o svemu kroz šta je prošla:

-Sada sam odlučila da govorim o tome jer imam potrebu da kažem javno zašto mi je nešto drugačije na licu. Nije se vratilo u normalu kao što su mi doktori u Francuskoj rekli da hoće nakon nekog vremena. Uživo sam zadovoljna kako izgledam, ali vidim da na kameri to izgleda drugačije. Da su jagodice veće i da izgledaju neprirodno. Nažalost, morala sam da dodajem u drugi obraz materijal ne bi li ih izjednačila. Imala sam mnogo hematoma na desnoj strani lica, zaista nisam bila za druženje sa ljudima, a kamoli šetnju po gradu. Totalno sam izgledala izdeformisano i trebalo je tri nedelje da ti hematomi nestanu i da mi se vrati lice donekle u normalu - pričala je Dejana.

 

Živkovićeva danas važi za veliku zavodnicu koja je svojim latino izgledom privukla veliku pažnju javnosti.  Uglavnom je bila fatalna za sportiste pa njenom šarmu nisu odelili Vladimir Stojković, Damir Džumhur..

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading