(FOTO) DA SRCE PREPUKNE OD TUGE! Vojaž se konačno javno oglasio: ZBOG OVE LJUBAVI KOJU OSEĆAM NASTAVIĆU BORBU!

Autor:

Zabava

12.01.2021

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretužno!

Foto: Instagram/printscreen

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da je najomiljeniji estradni par mlađe generacije stavio tačku na višegodišnju vezu.

Vojaž i Breskvica su potresli celu estradu iznenadnim raskidom, a tinejdžerima širom zemlje je cela ova situacija najteže pala. Njihova ljubav predstavljala je ideal pa čak i među starijim estradnim kolegama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vojaž I Breskvica

Informacija o njihovom prekidu, napravila je potres i na društvenim mrežama, emotivne slike, pesme, stihovi preplavili su storije, profile i fan stranice jer niko nije mogao da se pomiri sa ovom neverovatnom činjenicom. Mlađani par je ostao nem na sve, do današnjeg dana kad su počeli da se otvaraju i objavljuju nežne posvete jedno drugom. 

 

 

 

Vojaž je svojim objavama na storiju rastužio i najtvrđa srca, a pritom i začudio mnoge s obzirom na to je da u današnje vreme retkost videti tako čistu emociju i patnju za voljenim bićem.

- Ovo je ljubav zbog koje sam pisao... koja me je motivisala i motiviše... zbog ljubavi i od ljubavi živim momente zbog kojih ću nastaviti borbu... a zauvek ću se boriti za ljubav... Vama hvala na podršci i ljubavi koju pružate... Nadam se da će se sve ovo rešiti jednog dana! Volim vas - napisao je Vojaž u nekoliko storija, uz snimke i fotografije Breskvice

Postavlja se pitanje, da li i pored ovoliko ljubavi postoje te neke nepremostive razlike koje su jače od emocija i koje su dovoljne da se ovako nešto bezbrižno i  čisto prekine bez osvrtanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading