(FOTO, VIDEO) AUUUU! PUKLA BRUKA! Isplivali rani radovi Nikolije Jovanović: CELO DU*E JOJ ISPALO, BEZ DONJEG VEŠA, A LICE NEPREPOZNATLJIVO!

Autor:

Zabava

12.01.2021

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nikolija Jovanović

Mlada pevačica Nikolija Jovanović je sad sinonim za lepoticu, a nekada nije bilo tako. Pre par godina dok još nije bila ultra popularna, đuskala je na nekom privatnom veselju na kome je jedan od prisutnih gostiju bio i bivši fudbaler i rijaliti zvezda Đani Ćurčić.

Fudbaler je poskočio uz popularne ritmove i pribio se uz Nikoliju, uživajući u pogledu na savršene obline ćerke Vesne Zmijanac, a ona je mešala guzom, uvijala se i raspametila mušku populaciju s obzirom na to da joj je u jednom momentu cela zadnjica ispala ali ona nije marila za to, već je samo opušteno povukla haljinicu i nastavila da đuska.

 

 

 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Nikolija davne 2007. godine

Evidentno je da se u toku godina popularna pevačica izrazito promenila, više ne liči na sebe, operacije su učinile svoje pa je od ružnog pačeta izrasla u prelepog labuda, teško da bi je iko danas prepoznao u ovom izdanju, a ovu situaciju stim da je srećno udata bi radije zaboravila da može.

U prilogu ispod pogledajte kako je to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading