(FOTO) ŠOK! Srpska trans pevačica prvi put objavila frajera! U pitanju je ovaj poznati muškarac, a oglasio se i on!

Autor:

Zabava

11.01.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gore društvene mreže!

RepublikaFoto: instagram.com/elektra.elite
Elektra Elit

Srpska trans pevačica Elektra Elit je svojom pojavom izazvala buru na domaćoj javnoj sceni, a kada je odlučila da javno prizna da se bavi prostitucijom, umesto osude, dobila je samo reči hvale zbog svoje hrabrosti. No, i ovog puta je uradila nešto neočekivano! Naime, ona je prvi put objavila fotografiju nekog muškarca na svom Instagram nalogu!

U pitanju je Marko Đorđević, koji je do sada bio tri puta međunarodni MMA šampion. Godine 2020-te je bio osvajač turnira "Belgrade MMA Open", a inače dolazi iz sveta kik boksa gde je imao zapažene rezultate.

Foto: instagram.com/elektra.elite


Dečko je vredan svake pohvale. Sportista, borac, zvaću ga ratnik. Moramo što više slobodnog prostora davati ovakvim ljudima. Ja ga, nažalost, lično ne poznajem, ali redovno pratim njegov lik i delo, poručila je Elektra, a ni Marko joj nije ostao dužan:
Hvala puno Elektri Elit što ceni moj rad i sport, da je takvih ljudi više, sport bi bio na mnogo većem nivou. Što se tiče Elektre i medijskih priča oko nje, mislim da nisam upoznat samo ja već i čitav Balkan. To što je izjavila, skidam kapu i veliki respekt jer kod nas je puno tabu tema, a ona definitivno postavlja te teme na najveći nivo, istakao je Marko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading