Popularni folker otvorio dušu, pa priznao šta su mu strasti: Lukas: Jednoj pevačici sam dao 17.000 evra bakšiša!

Autor:

Zabava

12.01.2021

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Široko!

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Aca Lukas

 

 

Folk zvezda Aca Lukas ne krije da je kocka jedan od njegovih najvećih poroka, ali i strasti, te da je usled ogromnih suma koje je za noć znao da izgubi ili dobije potpuno izgubio osećaj za novac. Jedan od najplaćenijih pevača na domaćoj javnoj sceni u razgovoru za Srpski telegraf otkriva da najveći bakšiš koji je ostavio u kafani doseže do 17.000, dok je on još kao radni pevač na splavu "Lukas", mnogo pre nego što je postao slavno ime i prezime, dobijao i 50.000 evra bakšiša.

Uvek sam voleo da dam, to jest da bacim pare, jer sam ja veliki kockar, pa sam imao to nešto zacrtano da uvek volim da dam da bih i ja dobio. Tako sam jednom posle nastupa otišao u kafanu i jednoj pevačici dao 17.000 evra bakšiš, svi su me gledali i pitali da li sam normalan, ali to sam ja. Znam šta je kocka, da đavo uvek dođe po svoje, pa sam uvek tako davao, ali sam opet i dobijao, otkrio je Lukas u razgovoru za Srpski telegraf i nastavio o tome koliko je sam znao da zaradi na taj način:

 Meni su najveći bakšiš od 50.000 evra dali neki momci na "Lukasu". Od kada sam postao Aca Lukas, ne pevam za bakšiš

 Nisam od onih što se ujutru kaju. Kada sam toj pevačici dao toliki bakšiš, nikada nisam zažalio... Ja nastavljam dalje... Meni su najveći bakšiš od 50.000 evra dali neki momci na "Lukasu"... Od kada sam postao Aca Lukas, ne pevam za bakšiš. Ja pevam na bini, ne može niko da mi priđe. Nije poenta da vam neko daje milione, a da ostali gosti trpe. Sad sam nedavno pevao na jednoj romskoj svadbi i nikada više. Gurali su mi bakšiš u džepove i onda je nastala frka jer sam otišao s parama. Samo smo Ceca i ja uzeli pogođenu sumu, a ostali pevači Jana, Keba... Trebalo je da i oni budu isplaćeni od toga. Rekao sam, nema šanse da bilo šta vratim jer sam ja od toga isplatio svoje muzičare. Meni je to ciganska rabota.

 

 

 

 

RepublikaFoto: Telegraf/NebojšaMandić

 Svet je otišao u pi*ku materinu kada je

dozvoljeno Kiji Kockar da peva Džejeve pesme

Lukas je progovorio i o smrti velikog prijatelja Džeja.

- Meni su novinari javili da je umro. Traže mi u jutarnjem da pričam neku našu anegdotu, a čovek se još nije ohladio. Onda sam video jednu pevačicu koja je pevala njegovu pesmu. Onda su zvali mene da pevam, ja sam ih oterao u pi*du materinu.

On je zgrožen i zbog toga što je Kija Kockar u lajvu na dan Džejeve sahrane u falšu pevala "Nedelju".

- To znači da je ovaj svet otišao u tri pi*ke materine (smeh). Ja sam dobio jedno saznanje koje je prosto bilo šokantno za mene upravo kada mi je novinarka rekla da je prošle godine najprodavanija knjiga na sajmu bila knjiga Kije Kockar, a pre toga knjiga neke Zorane. Kud je otišao ovaj svet? Od jedne najintelektualnije manifestacije, ako je knjiga Kije Kockar najprodavanija, onda su novogodišnji vašar i pljeskavica vredniji od njene knjige i Sajma knjiga. To njeno bečenje je degutantno. Ne želim da pričam o tome. Fuj - rekao je Aca, a onda se osvrnuo i na to što se dosta polemisalo oko toga što Džej počiva u Aleji zaslužnih građana:

- Džej mi se provlačio kroz ceo život i neka mu je slava. Komentarisali su kako je sahranjen u Aleji zaslužnih građana, ja sada molim, kada ja umrem, za jedno 150 godina da ne pomišljaju da me sahrane u Aleju. U testamentu ću da napišem da mogu da me bace u kontejner, da me daju svinjama da me pojedu, da me iseku i stave u zamrzivač. Odje*ite od mene dok sam živ. Kad umrem, pišajte po meni.

 

 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Žao mi je Bojovića što je u zatvoru

Lukas je prokomentarisao i nedavno hapšenje poznatog beogradskog zlatara Nebojše Bojovića zbog sumnje da je umešan u krađu satova koju je sprovela čuvena kriminalna grupa "Pink Panter" u Diseldorfu. Iako su gotovo cela srpska estrada, sportisti, starlete, pa čak i pojedini političari, navodno bili njihove redovne mušterije, pevač kaže da to nije slučaj i s njim.

- Žao mi je Nebojše što je u zatvoru, on je moj dobar prijatelj, ali nisam kupovao od njega nikakve satove. Sve što vidiš na meni kupljeno je u radnji. Davnih godina sam uzeo ukraden auto, devedesetih. Ne uzimam stvari bez sertifikata. Ne nosim kradene i divljake. Svaki sat je obeležen. Ako nemaš papir, pao si momentalno. Ja nisam tip koji će nositi nešto da laže samog sebe. Nosim ono što je spram mojih mogućnosti. Ja ne volim da se ku*čim sa tim stvarima.

 

 

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Zbog Sonje su se prijatelji sprdali sa mnom

Pevač je za Srpski telegraf potvrdio da je Sonja jedina žena koju je voleo i da je samo pored nje bio porodičan čovek.

- Pa jeste! Ona je najlepša žena na svetu. Moja supruga je volela te varijante za slikanje i ja sam želeo da joj ispunim želje. Nikada nisam bio papučar, ali sam poštovao svaku svoju ženu. Sećam se da su se prijatelji sprdali sa mnom nakon slikanja za jedan magazin gde je sve bilo umiveno. Došao sam u kafanu, a oni su držali svako po jednu naslovnicu. Dupe su mi pomerili.

 

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Đogani je samo đuskao pored

Čole, bio mu je radni igrač!

Nakon što je denser Đole Ðogani rekao da je Lukas bio radni pevač dok je on pevao sa Čolom i Brenom pevač mu uzvraća u svom stilu:

- Ja sam napravio ono što Ðole Ðogani može samo da sanja. Ne sećam se da je ikada nastupao sa Čolom, mislim, možda i jeste, ali kao radni igrač. Inače, Đogani bend je baš poznat po vrsnim pevačima koji su prošli kroz grupu, toliko su poznati da je kod njih poslednjih 15 godina korona. Lukas je imao koncerte na Marakani i Areni, a on, koji je samo đuskao pored Čole, pošto nikad nije pevao, dobio je pomoć države od 90.000 dinara. Tražio bih od njega i ostalih što su dobili da dokažu da su zaradili jednu tezgu u zadnjih 10 godina. Njih niko ne zove da pevaju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading