Sin Goce Božinovske dobija miraz: Rodići Šijanu i Bojani kupuju stan od 250.000 evra!

Autor: Dušan Lukić

Zabava

12.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opa!

 

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Mirko Šijan i Bojana Rodić

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan dobiće u miraz stan u luksuznom stambenom kompleksu na Novom Beogradu. Kako Srpski telegraf saznaje, porodica njegove trudne devojke Bojane Rodić, s kojom on odavno želi da započne zajednički život, planira da iskešira oko 250.000 evra za nekretninu u koju će se njih dvoje useliti s detetom, a dok beba ne dođe na svet, par će biti na relaciji Titel-Surčin.

Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu u naselju Vest 65 koja vredi oko 250.000 evra, otkriva za naš list izvor blizak Rodićima.

 Prve komšije biće im Novak Đoković, Saša Kovačević, Milica Todorović i Marija Šerifović

 

Naime, budućim roditeljima će prve komšije biti poznate face poput Novaka Đokovića, Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović i drugih koji su se već uselili u pomenuti kompleks.

Mirko i Bojana sačekaće da se ona porodi i da beba malo poraste, pa će lako da počnu s opremanjem stana. Do tada će svakako imati najbolje uslove u Titelu i Surčinu za odgajanje deteta,  zaključuje naš sagovornik.

RepublikaFoto: instagram.com/miresijan
Bojana Rodić i Mirko Šijan

Pevačica Goca Božinovska za Srpski telegraf potvrdila je da neće biti žurbe sa selidbom, te da će i ona nasledniku i budućoj snajki da pomaže koliko god bude mogla.

Ima moj sin ovde celu kuću, ali oni mogu da biraju na kraju gde će da žive. Što se selidbe tiče, s tim Mirko i Bojana ne žure. Bitno nam je samo da Bojana iznese trudnoću kako treba, za ostalo ćemo lako. Što se tiče poklona, od nas ih imaju, ali oni ne vole da se o tome priča. Moj Mirko za sada planira da opremi jednu sobu za bebu, a što se stanova tiče, neka rade kako se dogovore, neće ništa da propadne , kaže nam folkerka.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tekst potpisa

Mirko: Bojani ne damo kašiku da podigne

Gocin naslednik tvrdi da će biti najbolji otac na svetu, a spreman je na to da preuzme na sebe sve kućne poslove dok majka njegovog deteta ne iznese trudnoću do kraja i ne oporavi se od porođaja.

Bojana i ja smo presrećni. Sada se samo nadamo da će sve proći kako treba, razmišljali smo i o imenu za bebu. To nećemo još uvek da otkrivamo. Bojani svakako neću dozvoliti kašiku da podigne. Ni ja ni bilo ko drugi od porodice. Spreman sam i da kuvam i da usisavam, nema ništa loše u tome. Pomagaću joj oko svega što je potrebno, ali dobro je poznajem, verujem da neće da bude ni zahtevna trudnica ni zahtevna mama - ispričao je Šijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading