(FOTO, VIDEO) "VISOKO INTELEKTUALNI" RAZGOVOR VIKI I SANJE MARINKOVIĆ! Transfer blama pojeo sve goste u studiju, a FANOVI IH RASTRGLI PO DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Autor:

Zabava

11.01.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blam godine!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki Miljković

U popularnoj emisiji "Magazin in" gostovala je i Viki Miljković koja je pričala anegdote iz privatnog života i zasmejavala sve prisutne goste u studiju.

U momentu dok je prepričavala momenat kako se izrodila jedna poznata numera, izgovorila je kako je zapravo ona rođena 18. januara, uoči slave Sv. Nikole, gde je voditeljka gromoglasno odgovorila - BRAVO, misleći verovatno kako je taj datum prestiž elite.

Viki se, da sve bude bizarnije, mrtva ladna na to zahvalila, a prisutni gosti samo pogledali međusobno u teškoj neverici šta su upravo čuli i prevrtali očima od transfera blama.

 

 

 

Taj "dubokoumni razgovor" je osvanuo na popularnoj mreži gde je postao predmet sprdnje i podsmeha, razni komentari popularnih twiteraša su su se nizali prozivajući dotičnu pevačicu:

Visoko intelektualni razgovor koji sadrži elemente komedije, tregedije i drame Grinning face with smiling eyes - navodi u jednom od sarkastičnih komentara na društvenim mrežama.

- U tim razgovorima Sanje Marinković više promaje nego kada bi u kućetini bi otvorio sve moguće prozore i vrata - ističe drugi korisnik društvenih mreža.

- Viki preležala koronu. I ona je kovid elita. Bravo i za to - napisao je treći.

- Ja sam rođena 19. decembra, jel' mogu ja da dobijem 'sjajno'? - našalila se korisnica Tvitera.

Sporan momenat možete videti na snimku na 13:54 minutu, pa se uverite i sami:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading