OTKRIVAMO tajnu čuvanu 14 godina! ŠAŠIĆ snimio pesmu sa KSENIJOM PAJČIN!

Autor:

Zabava

11.01.2021

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je delova na nekoliko jezika, ona je repovala na španskom i engleskom. Postoji negde u arhivi. To može da se iskopa i objavi, poručio je folk pevač

RepublikaFoto: youtube.com
Željko i Ksenija

Folk pevač Željko Šašić i pokojna Ksenija Pajčin su pre 14 godina snimili duetsku pesmu, koja do danas nije ugledala svetlost dana.

Folker i, prema mišljenju mnogih, najlepša Srpkinja bili su super prijatelji, pa je štosna pesma trebalo da bude kruna dugogodišnjeg drugarstva. Pokojna Ksenija je 2009. snimila album sa najvećim hitovima, na koji je uvrstila dva singla "Dečko mi je umoran" i "Nino", pa je promociju i premijeru imala u ondašnjem šou-programu "Bravo šou" voditeljke Jelene Bačić Alimpić. Pored nje, u gostima je bio sasvim slučajno i Željko Šašić, koji je tom prilikom ekskluzivno otkrio da je duetska pesma u kojoj su on i Pajčinova ukrstili glasove gotova i da je veoma uzbuđen zbog toga kako je sve ispalo.

Željko: Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju. To smo snimali nekoliko godina pre njene veze sa problematičnim dečkom

- Pesma je temperamentna i tekst je interesantan. I tu negde, kada sam je otpevao i kada sam čuo, gotovo ceo aranžman, u tome sam čuo nekoga kao što je Ksenija Pajčin. Verovala ili ne. Nespojivo, možda do sada. Pozvao sam Kseniju, ona je došla u studio, čula je, to se njoj svidelo, otpevala je svoju deonicu i ispala je jedna veoma interesantna pesma. Nažalost, nismo stigli da je izmiksamo do ove emisije, zato što naš dragi snimatelj se nije nešto dobro osećao ovih dana. Ali sigurno je da će to u najskorijoj budućnosti biti negde premijerno izvedeno. Dakle, neću reći da je to duetska pesma Željko Šašić i Ksenija Pajčin, ali ću reći da je to izuzetan spoj. Žestoka je i temperamenta - opisivao je Šašić sve vreme pesmu kojom je, po svemu sudeći, bio impresioniran, a onda je i Ksenija, koja je takođe tada bila gošća u emisiji pored njega, rekla da jedva čeka da pesma ugleda svetlost dana.

 

Fanovi mole Željka da duet pusti u etar

Fanovi pokojne Ksenije Pajčin apeluju na Željka da izda duetsku pesmu sa njihovim idolom jer bi je to vratilo na scenu, barem muzički. Kada su saznali da postoji snimak, administratori grupe Ksenije Pajčin na Instagramu se ne smiruju, te mole Željka Šašića da pusti duet u etar. Kako je Ksenija mesec dana pred tragičnu smrt spremala novi album, te pesme, nažalost, nikada nisu objavljene jer im se s godinama izgubio svaki trag. Navodno je pao sistem na računaru u studiju u kom je pevačica radila i sve je nestalo. Ovaj duet je jedina nada da bi se ponovo mogao čuti glas jedne od najlepših Srpkinja na domaćoj estradnoj sceni.

 

- Jako je temperamenta. Pozdravljamo snimatelja. Ja mislim da je to duetska pesma - zaključila je Ksenija kroz smeh.

Gotovo deceniju i po kasnije Željko Šašić za Srpski telegraf otkriva šta se desilo sa duetom i zašto nikada nije izdao pesmu, te da li planira da je izda posle toliko godina u čast pokojne Ksenije.

 

- To je bila čvrsta i moderna melodija, gde, uglavnom, ja pevam, a bio je jedan deo koji je strašno odgovarao Ksenijinoj energiji. Bilo je na nekoliko jezika i ona je repovala na španskom i engleskom. Taj tonski zapis je ostao u jednom studiju, to postoji u arhivi, ali nikad nismo objavili sve to. To smo snimali nekoliko godina pre njene veze sa problematičnim dečkom. Spot smo takođe hteli da napravimo, ali, nažalost, nismo to sve realizovali. Znate kako, pevači snime masu pesama, ali ne objave sve. Možda se to iskopa i objavi jednog dana, nisam razmišljao o tome - otkrio nam je Šašić tajnu čuvanu 14 godina.

 

Seksi Sandra snimila Ksenijinu pesmu

Pevačica Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra snimila je pesmu "Siso lažljiva", koju je pokojna Ksenija Pajčin uzela za sebe svega nekoliko meseci pred smrt. Ona je bila oduševljena kada je čula provokativan tekst ove pesme, videla je sebe kako je izvodi, uz koreografiju sa igračicama. Ona je pesmu uzela i čekala je na red za snimanje albuma, kao sve ostale pesme vrcavog karaktera koje je želela da snimi za novi, dugo najavljivani CD. U martu 2010. život joj je oduzeo dečko Filip Kapisoda i tako je prekinuo sve što je spremala i čime je želela da obraduje fanove.

- Meni je Ksenija bila idol, ona je bila domaća Dženifer Lopez. Kada sam čula da autor Marko Mahoni, koji je inače radio pesmu "Pizza" i "Nino" za Kseniju, ima nešto što je ona želela da snimi, odmah sam je uzela, nisam pitala za cenu - kaže Sandra za Srpski telegraf.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading