Pomirile se Stanija i Luna: Evo šta je Stanija poslala popularnoj trudnici!

Autor:

Zabava

09.01.2021

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom davanja poslednjeg intervjua, Stanija Dobrojević se osvrnula na mnoge aktuelne teme, među kojima su bile i pobednice prve dve sezone rijalitija Zadruga.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Stanija

Podsećanja radi, Kija Kockar i Luna Đogani su bile glavni takmaci za pobedu u ovom TV formatu, ali su glasovi publike presudili u korist nekadašnje stjuardese, da bi u drugoj sezoni ubedljivu pobedu odnela rijaliti zvezda.

Na pitanje koja od njih dve joj se više dopada, Stanija je imala i više nego zanimljiv odgovor.

- Kiju često srećem, nekad se čujemo i na Instagramu. Rekla mi je da joj u Zadruzi čuvam majku. Sa Lunom nisam u kontaktu. Luna mi je čak pisala na mom Instagram nalogu za organske preparate, raspitivala se za proizvod protiv opadanja kose - otkrila je Dobrojevićeva za Hit Informer.

RepublikaFoto: Printscreen
Stanija Dobrojević

- To su mi javile devojke koje vode taj moj profil, rekla sam im da Luni poklone ceo paket. Taj proizvod je i meni pomogao, počela je da mi raste nežna, bebeća kosica koja se kovrdža. Daj Bože da i Luni pomogne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading