(FOTO, VIDEO) PUKLA TIKVA! Jedan od najpoznatijih estradnih parova prekinuo višegodišnju vezu, a njihovoj VERIDBI SU SE SVI RADOVALI!

Autor:

Zabava

09.01.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva!

RepublikaFoto: instagram.com/brrrreskvica
Vojaž I Breskvica

Poznati muzički par Vojaž i Breskvica u poslednje vreme privlačio je veliku pažnju na našoj estradnoj sceni. Oni su svojom pojavom oduševljavali mnoge, kako mlađe tako i starije, slušaoce.

No, najnovije vesti o njima nisu dobre. Kako se sumnja, mladi par je navodno stavio tačku na svoju vezu. Obrisali su sve zajedničke fotke na svojim profilima na Instagramu, svoje biografije gde je pisalo da su ludo zaljubljeni i takođe istaknute zajedničke objave, a čak je i jedna stanica sarkastično objavila post o njima aludirajući na to da je raskid definitivno usledio.

 

 

 

Još uvek nije poznato da li je ova informacija tačna, ali definitivno je tu nešto sumnjivo, uzimajući u obzir da je par svakodnevno kačio zajedničke fotografije i uživao u ljubavi, a sada tih fotografija nema.

Fan stranica bliska poznatom paru prvo je demantovala krah veze i negirala da je do toga došlo, da bi nakon kraćeg vremena objavili da šta god se desilo, fanovi sada treba da budu jaka podrška i da ih podrže šta god to bilo sa njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brrrreskvica

 

Vojaž i Breskvica se još uvek nisu oglasili povodom navodnog raskida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading