Pevači od stanova zarade i do 3.000 evra: Rada napustila Beograd da bi izdavala nekretninu!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

09.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je počela epidemija koronavirusa estradnjaci se na različite načine dovijaju kako da dođu do zarade, s obzirom na to da već mesecima nigde ne nastupaju. Neki su počeli da snimaju reklame i emisije za Jutjub kanal, drugi su otišli na selo i bave se poljoprivredom, a najviše je, čini se, onih koji na hiljade evra zarađuju od izdavanja nekretnina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada Manojlović

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačice poput Aleksandre Mladenović, Nade Topčagić, Sandre Afrike, Zlate Petrović i drugih rešile su da izdaju nekretnine koje poseduju da bi imale siguran prihod na mesečnom nivou, a najviše su se na ovaj način oparile Afrika i Zlata, koje zarade i do 3.000 evra mesečno.

- Sandra Afrika je pre nekoliko meseci kupila skroz opremljenu kuću na Savi, a, pored toga, poseduje dva stana u Beogradu i jedan u Šapcu. Pošto sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom trenutno živi u vili koja ima oko 700 kvadrata, ostale nekretnine joj služe za izdavanje. Zajedno vode poslove i brinu o porezima koje imaju na nekretnine u njihovom vlasništvu, a najčešće ih izdaju parovima ili porodici s jednim detetom. Izbegavaju da izdaju studentima jer oni vole da prave žurke i tako uništavaju nameštaj, pa su im porodice i parovi sigurnija opcija. Kad se sve skupi, mesečno zarade i do 3.000 evra od kirija jer Sandra do daljeg nema zakazane nastupe - priča izvor blizak pevačici, a ona nam je potvrdila da ima dosta nekretnina na svoje ime, ali da o tome ne voli javno da priča.

RepublikaFoto: instagram.com/sandraafrika
Sandra Afrika

- Ne bih baš da pričam o brojevima i zaradi u vreme kad neke porodice sastavljaju kraj s krajem. Mikiša se dugo bavi izgradnjom objekata, to mu je posao. Sada je u izgradnji jedna zgrada u Šapcu, gde smo kupili plac, ali to je sve što mogu da kažem na tu temu - poručila je kratko Afrika.

Sandrina starija koleginica Zlata Petrović takođe je primer da je dobro uložiti u nekretnine. Ona zarađuje oko 2.500 evra od izdavanja stanova na nekoliko lokacija u Beogradu. Pored dupleksa u Mirijevu, Zlata ima mali stan u Bulevaru kralja Aleksandra, zatim nekretninu u Ulici maršala Birjuzova, a drugu u jednom naselju na periferiji Beograda.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Zlata Petrović

- Moram da se snalazim u vreme kad nigde ne tezgarim. Izdajem nekoliko nekretnina, ali ne bih o tome koliko zaradim. Nadam se samo da će proći kriza što pre. Nedostaje mi normalan život - poručila je Petrovićka.

Dara Bubamara je tokom prethodnih nekoliko godina uspela da uštedi novac za nekoliko stanova, a jedan je pazarila u luksuznom naselju Beograd na vodi. Folkerka je stan izdala odmah nakon što ga je u potpunosti sredila, a inače živi u Novom Sadu. Aleksandra Mladenović kupila je dva stana u prestonici otkako joj je porasla cena nastupa posle takmičenja u "Zvezdama Granda". Ona živi u stanu na periferiji Beograda, a drugu nekretninu koju je pazarila u jednom luksuznom naselju sada izdaje po ceni od oko 500 evra.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Aleksandra Mladenović

- Boravim u Žitorađi i ne planiram da se vraćam za Beograd dok ne počnem sa nastupima. Distancirala sam se od svih jer ne želim da se zarazim koronom. Stan izdajem, ali samo nakratko jer ne planiram da imam stanare za duže staze - rekla je Aleksandra.

Njena koleginica Kaća Grujić kupila je nedavno u naselju Vračar garsonjeru od 90.000 evra, koju uveliko sređuje da bi je izdavala. Ona živi u istom naselju u svom stanu, koji je dobila na poklon od roditelja, a dok ne počne da nastupa, dobro će joj doći kirija od drugih nekretnina.

Pevačica Jasna Milenković Jami kupila je pre nekoliko godina stan u Beogradu za koji je iskeširala oko 150.000 evra. Ona je tako htela da se obezbedi na duže staze, a kirija od ove nekretnine joj u vreme epidemije virusa dobrodođe. Nada Topčagić jedna je od pevačica koja je u nekretnine uložila pravo bogatstvo, pa dobro stoji kada su mesečna primanja u pitanju. Ona, pored stana u Beogradu, ima vikendicu na Tari, kuću u Kaluđerovini kod Krašića, nekretninu u Starim Banovcima, pa i za nju nema zime.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasna Milenković Jami

- Imam dosta nekretnina, ali odavno razmišljam da prodam većinu placeva. To je mnogo veliki porez, pa ću da zadržim samo stanove u Beogradu. Ostalo mi sada nije potrebno, ipak sam žena u godinama, ne putujem više toliko - rekla je nedavno folkerka.

Rada Manojlović nedavno se pridružila koleginicama koje poseduju nekretnine za izdavanje, ali je ona, za razliku od njih, morala da se iseli iz svog stana u centru Beograda da bi mogla da ga izda i preživi od kirije dok traje kriza.

- Otkako nigde ne nastupa Rada se vratila u rodno selo Četereže, a svoj potpuno opremljen stan je stavila pod kiriju. Kod nje trenutno borave dva studenta, tako da Rada mesečno od njih uzima oko 400 evra - priča naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading