(FOTO) OGLASILA SE GOCA NAKON SAZNANJA DA ĆE POSTATI BAKA: Evo kako je Mirko Šijan"prevario", ona u ŠOKU!

Autor:

Zabava

08.01.2021

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Bojana Rodić, sestra Bogdane Rodić, koja je u vezi sa Mirkom Šijanom, trudna, odjeknula je kao bomba!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

Prva je novosti podelila Mirkova sestra Zorana, da bi potom to uradila i Nataša.

Sada se oglasila i Goca Božinovska, majka Mirka Šijana, koja je čestitala Mirku i Bojani srećnu vest. Pevačica nije krila oduševljenje.

- Dobila sam najlepši Božićni poklon.Postaću BAKA. Volim vas - napisala je Goca u svojoj objavi na Instagramu.

- Najlepši božični poklonon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. "Malo kasnim sa poklonom", rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice poklon i pomislim da je USB, jer mi je telefon se pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB - presrećna je buduća baka.

Foto: Instagram/printscreen

 - To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba", a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna - rekla je za jedan naš portal Goca Božinovska.

- Bila sam u haosu, nisam očekivala. A smešno mi je što je Bojana imala problem desetak dana, bilo joj nešto loše, nešto je boleo stomak, a ja u haosu ne mislim da je možda trudna, nego sam po Surčinu na Badnji dan trčala da joj nađem čaj, nisam našla nigde, a oni meni za Božić za tekst za trudnoću - priseća se pevačica.

 

- Toliko sam sreća da sam na sedmom nebu, Božić mi je dao najlepši poklon, Mislila sam da sam loš čovek, svako ima neke svoje grehe, ali nisam. Bog me je nagradio najlepšim poklonom, presrećna je baka, samo da sve do kraju bude kako treba - rekla je za kraj Božinovska i svima poželela srećan Božić, mnogo radosti i zdravlja.

- Postaću baka - napisala je ona i na svom storiju ne skrivajući koliko ju je ova vest obradovala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading