PRASE se hvali da je mogao da ima SE*S sa Zoranah: Hteo sam, al' je nisam je*o!

Autor:

Zabava

05.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase pohvalio se da je želeo da ima seks sa Zoranom Jovanović, koju šira javnost zna pod imenom Zoranah, ali nije uspeo u toj nameri jer se njoj navodno nije dopala njegova brada.

RepublikaFoto: instagram.com
Zorana i Baka Prase

Popularni jutjuber i influenser poznat je po tome što voli da intrigira javnost i vrlo često bez ustezanja pokaže koja mu se to devojka s javne scene dopada. Ovog puta on je šokirao pratioce kada je na Instagramu objavio stori.

 - Šaim se, nisam je*o. Nije joj se svidela moja brada - napisao je on, a onda je obeležio i Zoranin profil da bi i ona videla šta je objavio na Instagramu.

 

Naravno, njena reakcija je izostala, barem javno. Ona nije repostovala ove provokativne pošalice mlađeg kolege, a da li mu je nešto odbrusila u inboks, to će za širi auditorijum ostati misterija.

Bogdan: Nije joj se svidela moja brada!

Inače, Baka Prase je i ranije pokazivao simpatije prema blogerki Zorani Jovanović. Ona je prošle godine na Instagramu objavila fotografiju u kratkoj beloj haljini u kojoj je istakla atribute dok su se komentari obožavalaca nizali, te ni Baka Prase nije mogao da odoli i ne pohvali njen izgled.

 Zoranina reakcija je izostala, barem javno

Zorana je zavodljivo pozirala i u opisu fotografije napisala "Snežna oluja (Snowstorm)", a popularni jutjuber joj je odmah ispod fotografije stavio emotikon vatre, signalizirajući da gori.

Očigledno je da Jovanovićeva nije ostala imuna na njegovu reakciju, te mu je odmah uzvratila poljupcem. Međutim, sve su prilike da joj se poslednja Prasetova šala nije baš dopala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Deka

05.01.2021 08:49

Sad....nije htela sex sa bakom ili prasetom???. Ne zaista, ne šaim se, nije mi jasno. Baku mu njegovu, jel to prase normalno???

Mika

05.01.2021 10:02

Ja našao prase kako leži na klupi u parku i taman da ga nalozim nađoše neka deca.

Gliša

05.01.2021 14:54

Zovite me baboklepac. Klepio sam baku i prase.