RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O PORODIČNOJ TRAGEDIJI KOJA IH JE POGODILA IZNENADA: Evo zašto se povukla iz medija!

Autor:

Zabava

04.01.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Rada Manojlović već duže vreme se ne eksponira javno, a sada je otkrila zbog čega je odlučila da neko vreme provede u medijskoj ilegali.

Pevačica je priznala da je imala smrtni slučaj u porodici i da se teško nosi sa gubitkom drage osobe.

- Nažalost, zbog porodične tragedije koja me je zadesila, da je sreće pa da ovu godinu pamtim samo po koroni. Sredinom godine preminula nam je nana, baka po majci, za koju smo sestra i ja bile enormno vezane i koja je bila najvaznija ženska figura u nasem životu, posle smrti mame. Bila nam je oslonac i zamena za mamu 16 godina, tako da smo to baš teško podnele i dosta se povukle, kao što vidite i po meni i po mom učešću u javnom životu i medijskim istupima. Jednostavno, to me je jako poremetilo emotivno i ništa što se dešava oko mene mi nije bilo važno, a kamoli neki novinski članci i komentari raznih licnosti. Pa čak ni korona. Prijalo mi je da se povučem od svega - izjavila je Rada za "Idj", pa dodala da je ipak optimista po pitanju odvijanja buduće situacije sa koronom.

 

 

 

- Ipak, kao što rekoh, život ide dalje i uvek ima razloga i energije za osmeh, ljubav, sreću, uspeh i nove pobede. Svima želim srećniju i uspešniju Novu 2021. godinu, da budu jaki, zdravi, da čuvaju i vole i sebe i svoje bližnje, da se ohrabruju, da ne padaju pod uticaj loših vesti, da se sklanjaju maksimalno i od loših vesti i od loših ljudi, da se drže sebe i svoje porodice, ljudi koji im zele dobro, da se smeju, gledaju dobre filmove, serije, čitaju zanimljive knjige, bilo šta što će im nahraniti i ojačati duh, jer, na kraju balade, mi smo sami krojači svoje sreće, istina je da nas život stavlja u razne situacije, ali mi biramo način na koji ćemo se izboriti sa tim. Ne može ti niko ništa ako ga ne pustiš. Zato svima želim glavu gore, osmeh na lice i idemo dalje - dodala je Rada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading