Ognjen Amidžić progovorio o ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA! A OVO ga je naučila smrt najboljeg prijatelja!

Autor: Blic, Republika.rs

Zabava

03.01.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad iskreniji!

RepublikaFoto: Youtube.com/Baka Prase
Ognjen Amidžić

Ognjen Amidžić se prisetio Marinka Madžgalja, glumca sa kojim je sovjevremeno činio grupu "Flamingosi", kojoj nije bilo suđeno da predstavlja Srbiju na Evroviziji.

- Marinko i ja smo bili na kafi i sve smo dogovorili kroz zezanje. Imali smo želju da mašemo našim majkama iz grin ruma "Beovizije", pa smo otišli na taj festival. Krenuli smo sve neozbiljno, a na kraju smo snimili četiri albuma. Baš sam ponosan na nas - ispričao je voditelj za "Informer", da bi se potom osvrnuo na mart 2016. godine, u kom nas je Madžgalj zauvek napustio:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marinko Madžgalj

- Marinko i ja smo bili pre svega prijatelji. Kada sam čuo da je bolestan i da ne može da se izleči, bilo mi je mnogo teško. Tek tada sam shvatio šta je život... Kada se desilo sve to sa Marinkom, počeo sam da vodim računa o zdravlju i da idem na redovne preglede kod lekara.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ognjen Amidžić

Upravo zbog te životne odluke, Ognjen je na vreme rešio probleme koje je imao sa zdravljem.

 

- Bolje je sprečiti nego lečiti. Imao sam insulinsku rezistenciju koju sam uspeo da izlečim tako što sam promenio ishranu i počeo da treniram. Sada sam se malo zapustio, ali ću uskoro ponovo početi da vežbam - kazao je Amidžić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading