SENKE PROŠLOSTI: Nova balada spremna da osvoji Jutjub u novoj godini!

Autor:

Zabava

02.01.2021

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je samo deo pesme Ivane Keković pod nazivom „Senka prošlosti“, koja se poslednjih dana šeruje na društvenim mrežama i Youtube-u što znači da su je mnogi slušali i na prvo slušanje zavoleli, a ponovo je dokazano da iskrene emocije i prave ljubavi još uvek postoje!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Keković

Posebne pohvale, kako možemo da vidimo čitajući veliki broj komentara na društvenim mrežama, upućene su na račun Ivaninog besprekornog glasa, ali isto tako i na kompoziciju i tekst koji su delo mladog talentovanog Marka Leđenca poznatijeg pod nadimkom Feba. Takođe, mnogi smatraju da su oni sjajan i profesionalan tim, koji je tek počeo da niže velike hitove.

Oni koji su pratili Pinkove zvezde pre nekoliko godina, sigurno će se odmah setiti ove takmičarke, koja je bila finalista ovog show programa i u svakoj emisiji dobijala pohvale od žirija, koji su tada činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Bora Čorba i Miroslav Ilić.

Prepoznatljiva po frizuri zbog koje je sve vreme imala nadimak „Kleopatra“, ali pre svega po sjajnom glasu, tačnosti i jednako dobro otpevanim pesmama svih žanrova.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Keković

Haris Džinović je jednom prokomentarisao: „Sve čekam kada ćeš nešto pogrešiti i nisam dočekao“, a Ceca je odušeljena izvedbom i Ivaninim glasom rekla: „Ja ne znam kako ti do sada već nisi nešto snimila“. 

Kako je već mnogo puta dokazano, samo vrednim trudom i radom i bezgraničnom voljom ostvaruju se najveći ciljevi. 

Iako je ova godina prošla sa mnogo manje muzike, slavlja i obeležavanja lepih trenutaka, zbog virusa koji je zahvatio ceo svet, to neke nije sprečilo da i dalje vredno rade. Dok se većina estrade žalila na to da nemaju posla i da teško žive, neki od njih su ipak uzeli stvar u svoje ruke. Ivana je jedna od njih.

Snimila je svoju prvu pesmu i spot koji možete poslušati u nastavku:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading