JOVANU upitali za SRĐANA, ona poručila: Ako mu ikada bude potrebno...

Autor: Republika.rs

Zabava

01.01.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diplomatski.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Kumovi

Jedna od intrigantnijih stvari koja se desila prethodne godine jeste odlazak Jovane Joksimović i Srđana Predojevića sa TV Prve, kao i to što je nakon burnog perioda svako krenuo svojim putem.

Iako su godinama u tandemu vodili jutarnje emisije na popularnim televizijama, nakon prekida saradnje sa Prvom, Jovana i Srđan krenuli su svako svojim putem.

S obzriom na to da su njih dvoje i kumovi, mnogi su pomislili da je došlo do kraha i prijateljstva nakon ovih odluka. Jovana je otišla da radi na televiziji kod supruga Željka Joksimovića, dok Srđan jedno vreme nije imao angažman, ali ni ponudu. Sve do nedavno.

 

Srđan i Jovana nisu mnogo želeli da govore o svom odnosu, niti su demantovali, niti potvrdili da među njima ima problema. Voditeljka je sada upitana kako komentariše Predojevićev novi angažman i da li fa je pitala o njemu:

-Ne, to je njegova emisija i nema razloga da se raspitujem o sadržaju, mislim čak da to ne bi bilo pristojno. A kada je reč o savetima, on je veliki profesionalac, zna i više nego dovoljno, a ako mu ikada bude potrebno da se sa mnom konsultuje, naravno da ću biti tu - rekla je Jovana za Kurir.rs

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

02.01.2021 15:30

S njom da se savetuje? Ona je kao stručnjak u poslu? Pa, hahahahahahahaha