(FOTO) KAKVA LEPOTICA! Folkerka pokazala ĆERKU: Ona joj daje snagu nakon PORODIČNE TRAGEDIJE!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.01.2021

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zajedno su jače.

RepublikaFoto: youtube.com/Visual Fever
Elma

Folkerka Elma Sinanović  karijeru započela je 1994. godine objavivši svoj prvi album pod nazivom Elma, u saradnji na Slobodanom Bodom Nikolićem. Odmah je privukla pažnju i počela da niže hitove.

Elma je je tokom karijere lutala kako bi pronašla dobitnu kombinaciju za hitične pesme, a ona je zakucala na vrata hitmejkerke Marine Tucaković i snovi joj se ostvaruju. 

 

Pevačici je karijeru vodio suprug,  novopazarski biznismen Smail Sinanović Megi i bili su odličan tandem, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Međutim, krajem 2019. godine Smail je preminuo i ona je ostala bez velikog oslonca.

Foto: Instagram.com/elma.sinanovic

Tada joj je najveća podrška i snaga bila njihova ćerka Hulija koju su dobili 1997. godine. Ona je danas izrasla u pravu lepoticu, te će Elma imati pravih zavrzlama kako bi oterala nepoželjne udvarače.

U ovu novu godinu, njih dve su ušle zajedno, zagrljene i pune optimizma da će im naredni period doneti sreće i blagostanja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading