RASTA JE DAVNA PROŠLOST! Ana Nikolić zaljubljena do ušiju, A ZGRANUĆETE SE KAD VIDITE O KOME SE RADI!

Autor: Informer

Zabava

31.12.2020

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Novu godinu zaljubljena..

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Bivša supruga Stefana Đurića Raste, koji se nalazi u pritvoru, otkrila da je korona sprečila da se upozna sa simpatijom.

Bivša supruga repera kojem je ponovo produžena kazna zatvora Ana Nikolić, otkrila je da se nakon razvoda od Raste "nije zaklela na celibat", ali da nema dečka.

- Moram da priznam da imam jednu simpatiju, stranac je u pitanju. Korona nam ne dozvoljava da se upoznamo" rekla je Ana i dodala da svog budućeg partnera neće upoznavati s kćerkom.

 

 

 

- Nikada Taru neću upoznati sa svojim dečkom! Ne kažem da treba da odem u celibat jer sam se razvela, ali svog partnera neću približavati detetu. Veoma sam patrijarhalna iako se to kosi sa slikom koju publika ima o meni. Moja majka je veoma mlada ostala bez muža i imala je prilike da se uda, ali joj to zbog mog brata i mene nikada nije padalo na pamet - poručuje pevačica.

Što se tiče bivšeg, Stefana Đurića, Ana kaže:

- Prošlost neka ostane u prošlosti! Ja sam davno krenula dalje. Stefan je Tarin tata i kao takav će uvek imati moje poštovanje - rekla je Nokolićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading